Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Σύζυγος βουλευτίνας των ΑΝΕΛ: "Η Ραχήλ πήγε στο Εκουαδόρ με έξοδα της Βουλής για ...βόλτα!"

Φωτιές άναψε το ταξίδι στο μακρυνό Εκουαδόρ, της βουλευτίνας των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή. Σύζυγος βουλευτίνας την κάρφωσε γράφοντας στο twitter πως "μία συνάδελφος της... γυναίκας του πήγε στο Εκουαδόρ για διακοπές και όχι για δουλειά που ήταν συγκεκριμένη αποστολή τη"

«Ποια είναι η βουλευτής που πήγε ταξιδάκι αναψυχής στη Λατινική Αμερική με έξοδα της Βουλής;» ρωτούσε για να μάθει ο σύζυγος της βουλευτίνας.

«Τη Δευτέρα στην Ανατροπή του Γιάννη Πρετεντέρη έγινε μια πολύ σοβαρή συζήτηση για το καυτό θέμα της παιδείας. Την ίδια ώρα, κάποιοι κύριοι των κυρίων εξαπέλυσαν λάσπες και δηλητήριο
εναντίον μου. Τους απαντώ ότι δεν ασχολούμαι με κυρίους... κυριών! Ο κόσμος καταλαβαίνει τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Πάμε γερά για την πατρίδα όσο μπορούμε!» απάντησε μέσω του δικού της twitter η Ραχήλ Μακρή, «δείχνοντας εμμέσως πλην σαφώς τον άνδρα της συναδέλφου της στο κόμμα Μαρίνας Χρυσοβελώνη, ο οποίος φαίνεται να ήταν ο εμπνευστής των κουίζ για το Εκουαδόρ.

«Εγώ μόνο για αναψυχή δεν πήγα εκεί. Μίλησα στο Παγκόσμιο Συνέδριο Διακοινοβουλευτικής Σύσκεψης για τα δικαιώματα των παιδιών με ειδικές ανάγκες και, μάλιστα, καταχειροκροτήθηκα από όλους στην αίθουσα παρουσιάζοντας τα αμέτρητα προβλήματα των παιδιών με ειδικές ικανότητες, ιδίως μετά τον ερχομό της Τρόικας στην Ελλάδα. Κι εγώ πήγα εκεί γιατί ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος Παναγιώτης Μελάς δήλωσε αδυναμία» συμπλήρωσε η Ραχήλ Μακρή.

Πάντως εκτός των άλλων , έκανε και το πατριωτικό της καθήκον, αφού ύψωσε την ελληνική σημαία σε υψόμετρο 5.897 μέτρα, στο μακρινό Εκουαδόρ! Μεγάλη επιτυχία για τον απανταχού ελληνισμό!
 http://dexiextrem.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου