Σάββατο 18 Μαΐου 2013

BINTEO-Μπακογιάννη:Οι ξένοι δεν έχουν πληρώσει φράγκο-Έτσι γύρισα στη ΝΔ


Για την επιστροφή της στη Νέα Δημοκρατία μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη στη ΝΕΤ, «Άλλη Όψη».

Η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε «δύσκολη» την απόφασή της να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία και περιέγραψε τη συνομιλία που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά.

«Έλαβα ένα τηλέφωνο από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μου είπε αν θέλω να συναντηθούμε. Βεβαίως του είπα ναι και στο σπίτι του Γιάννη Μιχελάκη, κάναμε μία κουβέντα. Μου είπε, χρειάζομαι τη βοήθειά σου και με ρώτησε πως βλέπω τα πράγματα. Του είπα ότι τα βλέπω εξαιρετικά άσχημα. Με ρώτησε an θέλω να συνεργαστούμε σε αυτό το θέμα και του είπα ναι, δεν βλέπω άλλη λύση αυτή τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ

 
Οι ξένοι δεν έχουν πληρώσει φράγκο

Την εκτίμηση ότι «οι ξένοι δεν έχουν πληρώσει φράγκο» εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, άποψη που όπως επεσήμανε έχει αναφέρει κατά τη διάρκεια των συναντήσεών της στο εξωτερικό.

H Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι ξένοι δεν έχουν πληρώσει φράγκο και αυτό είναι κάτι για το οποίο η Ελλάδα δεν έχει πει αρκετά και εγώ το λέω όπου σταθώ και όπου βρεθώ».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μάλιστα ότι στο θέμα αναφέρθηκε κατά τη συνάντησή της με τον Φιλανδό Πρωθυπουργό, Γιούρκι Κατάινεν.

«Το έλεγα προχθές στο Μπακού, στον Φιλανδό Πρωθυπουργό. Χαρακτηριστικά του είπα «εντάξει το καταλαβαίνω, μας στηρίζετε και μας βοηθάτε. Αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι, επειδή σε εσάς αρέσουν τα νούμερα, σας λέω ότι δεν έχετε βάλει το χέρι στην τσέπη ούτε για ένα ευρώ για μας».

Δείτε το βίντεο από τη ΝΕΤ

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου