Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Είναι τρελοί οι άγγλοι. Πουλήθηκε μασημένη τσίχλα του Φέργκιουσον για 458.000 ευρώ!!!


Είναι τρελοί οι άγγλοι. Πουλήθηκε μασημένη τσίχλα του Φέργκιουσον για 458.000 ευρώ!!!«Σκοτωμός» προσφορών έγινε, κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας που πραγματοποιήθηκε, μέσω Διαδικτύου, για την τσίχλα που μάσησε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον στη διάρκεια του 1.500ου - και τελευταίου- αγώνα του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με αποτέλεσμα η τιμή πώλησης του υπολείμματός της να φτάσει τις 458.000 ευρώ (!), ποσό που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Η περιβόητη τσίχλα βρέθηκε πεταμένη δίπλα στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων", μετά τη λήξη του αγώνα της Μπρόμγουϊτς με τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, την περασμένη Κυριακή (19/5), κι εκείνος που τη μάζεψε τη μετέφερε στο E-bay, όπου την τοποθέτησαν
σε μία γυάλινη προθήκη, με τη συνοδευτική επιγραφή στη βάση της: "Η τελευταία τσίχλα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον".
Ως τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ορίστηκαν τα 33 ευρώ, αλλά ήταν τόσο καταιγιστικός ο ρυθμός των προσφορών, ειδικά από τις ΗΠΑ, που έφτασε να πωληθεί 458.000 ευρώ, χωρίς πάντως να δημοσιοποιηθεί το όνομα του "παραλή" που ξόδεψε μία περιουσία για να πάρει το σχετικό ενθύμιο στο σπίτι του. Τα χρήματα, όπως ανακοινώθηκε από τους δημοπράτες, θα καταλήξουν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου