Σάββατο 4 Μαΐου 2013

4 εκατ. ευρώ για τη σίτιση των σπουδαστών του ΤΕΙ

4 εκατ. ευρώ για τη σίτιση των σπουδαστών του ΤΕΙ
Με απόφαση που πήρε τη Δευτέρα 29 Απριλίου, η σύγκλητος του ΤΕΙ Καβάλας, κλείνει όπως φαίνεται το θέμα της σίτισης των σπουδαστών, με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού. Ο διαγωνισμός για την σίτιση των σπουδαστών του ΤΕΙ Καβάλας, συμπεριλαμβανομένων και των σπουδαστών στη Δράμα και το Διδυμότειχο, ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2012. Είχε προηγηθεί σχετική απόφαση του συμβουλίου του ΤΕΙ, αφού το Σεπτέμβριο του «12, δόθηκε μικρή παράταση στο αποτέλεσμα του προηγούμενου διαγωνισμού.
Υπήρξαν πολλά γραφειοκρατικά ζητήματα που αντιμετωπίστηκαν, ο διαγωνισμός διεξήχθη από
επιτροπή που συγκρότησε το ΤΕΙ Καβάλας. Η σύγκλητος του ιδρύματος συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα, 29 Απριλίου κι αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την τελική πράξη της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού, ο οποίος είναι ανοικτός και διεθνής, να κατοχυρώσει δηλαδή το διαγωνισμό στην εταιρεία «Αμβροσία Επισιτιστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.» με έδρα τη Χαλκίδα.
Το ΤΕΙ Καβάλας δια της ίδιας απόφασης της συγκλήτου του, αναγνωρίζει ότι η προσφορά της προαναφερθείσης επιχείρησης ήταν η μοναδική στο διαγωνισμό, παρόλα αυτά κρίνει ως συμφέρουσα από οικονομική άποψη για το ελληνικό δημόσιο, αποδεχόμενη η διοίκηση του ΤΕΙ, για τους λόγους που αναφέρονται στην εισήγηση της επιτροπής που διενήργησε το διαγωνισμό. Η σίτιση του ΤΕΙ Καβάλας, ανατίθεται αντί του ποσού των 4 εκατ. ευρώ στην παραπάνω επιχείρηση που εδρεύει στη Χαλκίδα, για το χρονικό διάστημα από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης –εντός του Μαΐου – μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου του 2016.
 proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου