Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Μέχρι 20 Ιουνίου οι εξελίξεις στον ΑΟΚ – Προς τα παρών δεν καταθέτουν προσφυγές οι παίκτες

Μέχρι 20 Ιουνίου οι εξελίξεις στον ΑΟΚ – Προς τα παρών δεν καταθέτουν προσφυγές οι παίκτεςΟ Ιούνης φαίνεται ότι θα είναι ο καθοριστικός μήνας στο στρατόπεδο του ΑΟΚ.
Μέχρι τις 20 του ίδιου μήνα, το πιθανότερο είναι να κριθούν πολλά, όσον αφορά το διοικητικό επίπεδο. Υπάρχουν πληροφορίες για ευνοϊκή κατάληξη του όλου θέματος, αλλά όλοι βρίσκονται σε στάση αναμονής. Ο Γιώργος Τσοκτουρίδης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του σε δηλώσεις που έκανε αλλά όλα πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα για την ομάδα.
Προς το παρών φαίνεται ότι θα κάνουν υπομονή και οι ποδοσφαιριστές. Κανείς δε θα προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής. Εκτός βέβαια από το Ντος Σάντος που έχει κάνει, διεκδικώντας ένα ποσό γύρω στις 30.000 ευρώ. Οι υπόλοιποι θα περιμένουν τις εξελίξεις και ανάλογα θα πράξουν. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για λίγες μέρες ακόμη.
*Φήμες και για Καβαλιώτικο ενδιαφέρον
Οι φήμες συνεχίζονται όσον αφορά το ιδιοκτησιακό. Μάλιστα δεν αποκλείουμε και Καβαλιώτικο ενδιαφέρον. Είτε να ενδιαφερθεί για να γίνει μεγαλομέτοχος, είτε να αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας.
Αυτός δεν είναι άγνωστος προς την ομάδα. Κάθε άλλο. Είναι κοντά πάντοτε αλλά όχι ως διοικητικός
παράγοντας. Μάλιστα δείχνει να έχει πρόθεση, αυτή τη φορά να ασχοληθεί πιο ενεργά.
Φυσικά δεν έχουν βγει λεπτομέρειες προς τα έξω. Φαίνεται και σε αυτή την περίπτωση πως όλα θα κριθούν μέχρι τις 20 Ιουνίου. Στα υπόλοιπα έχουν εξαφανιστεί οι Κύπριοι ενώ από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ μέχρι να ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
*Μαραντάς: « Κλείσαμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια»
Ο Γιώργος Μαραντάς στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών υποστήριξε τα εξής: « Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο. Έκλεισε τη χρονιά με μεγάλη αξιοπρέπεια και τα παιδιά αυτά που αγωνίστηκαν από το δεύτερο γύρο και μετά, κράτησαν την ομάδα σε πολύ καλό επίπεδο παρά τις δυσκολίες. Για να φτάσουν ψηλά χρειάζονται πολύ δουλειά. Δείχνουν στις προπονήσεις ότι έχουν διάθεση, ακούν τις συμβουλές του τεχνικού επιτελείου, τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές και σιγά- σιγά έχουν φτάσει στο επίπεδο να κερδίζουν παιχνίδια της Β` Εθνικής, ενώ πριν λίγους μήνες αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα. Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες όπως ο Κάργας και ο Ντόσης που έχουν φτάσει σ` ένα καλό επίπεδο, χωρίς να υστερούν όλοι οι υπόλοιποι που όπως είπα σιγά- σιγά μαθαίνουν περισσότερα. Υπάρχουν παιδιά που αγωνίστηκαν πολύ σωστά με τη Λάρισα αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Επανομή, όπου από το πάθος δέχτηκαν κόκκινες κάρτες.
Σίγουρα όλα αυτά δείχνουν πολλά πράγματα. Στην πορεία που είχε η ομάδα παρά τις πολλές δυσκολίες, βοήθησε σημαντικά ο Κώστας Τσαλίκης αλλά και υπήρχαν οι αφανείς ήρωες όπως οι φροντιστές και ορισμένοι άλλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου