Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

14 τραυματίες από ισχυρή έκρηξη στη Σαλαμίνα – Αδιευκρίνιστα τα αίτια της έκρηξης video

14 τραυματίες από ισχυρή έκρηξη στη Σαλαμίνα – Αδιευκρίνιστα τα αίτια της έκρηξης Οι τραυματισμοί προήλθαν από τα σπασμένα τζάμια
14 άτομα τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πρίν τις 10 το πρωί σε ταβέρνα της Σαλαμίνας. Οι δύο εκ των τραυματιών είναι σοβαρότερα χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.


Οι τραυματισμοί προήλθαν από τα σπασμένα τζάμια, ενώ πλην των δύο ατόμων  για τα οποία κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά τους στο Θριάσιο, οι υπόλοιποι τραυματίες αποχώρησαν μετά την παροχή πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.  

Η ταβέρνα βρίσκεται κοντά στη εκκλησία του Αγ. Δημητρίου της οποίας από την έκρηξη έσπασαν τα
τζάμια την ώρα που γινόταν μνημόσυνο, για αυτό και φοβούνται αύξηση του αριθμού των τραυματιών.

Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν αδιευκρίνιστα καθώς  δεν υπήρξε φωτιά στο χώρο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο η έκρηξη να προήλθε από φιάλη υγραερίου.

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Παράλληλα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο εξετάζει το χώρο έτσι ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χει εγκλωβιστεί κάποιος στο εσωτερικό της ταβέρνας, αν και την ώρα της έκρηξης ήταν κλειστή αλλά λειτούργησε κανονικά χθες το βράδυ.

Η ταβέρνα καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ζημιές υπέστησαν και κοντινά κτίρια.​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου