Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σώα βρέθηκε η 13χρονη μαθήτρια


Βρέθηκε η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού» το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις.
Μια από τις πολλές ομάδες έρευνας των αστυνομικών που είχαν αναπτυχθεί στην ορεινή πλευρά της Καβάλας με τη συμμετοχή διασωστών, βρήκε τη μικρή να περιφέρεται, στην περιοχή Λουτρά του Παγγαίου, σε προσβάσιμο σημείο του βουνού και την αναγνώρισε αμέσως. Η 13χρονη Χριστίνα έδειχνε σε πολύ καλή κατάσταση, αν και ήταν ταραγμένη, ωστόσο παρελήφθη από ασθενοφόρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο της πόλης που υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Όμως δεν βρέθηκε μαζί της ο 23χρονος Αλβανός, ο οποίος φαίνεται πως είχε σχεδιάσει εδώ και ημέρες την αρπαγή του μικρού κοριτσιού.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ίδια ζήτησε από τον 23χρονο Μario Aiazi να χωρίσουν οι δρόμοι τους, πιστεύοντας πως έτσι
θα σταματούσε η καταδίωξή του και θα γλίτωνε! Ο νεαρός Αλβανός, που από το Πάσχα σχεδίαζε μαζί με τη Χριστίνα τη φυγή της, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και οι έρευνες θα βρίσκονται σε εξέλιξη καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Η ανήλικη, πάντως, αρνήθηκε να αποκαλύψει ποια είναι τα σχέδιά του…
Υπενθυμίζεται ότι η 13χρονη είχε εξαφανιστεί στις 26 Μαΐου από την περιοχή των Σπάτων όπου διέμενε. Η μικρή Χριστίνα σύμφωνα με την αστυνομία είχε ταξιδέψει στην Καβάλα μόνη της από την Αθήνα με λεωφορείο, για να συναντήσει τον 23χρονο Αλβανό Μario Aiazi, τον οποίο είχε γνωρίσει πριν από ένα χρόνο, στην Αθήνα. Ο αρχικός εντοπισμός της 13χρονης - ότι δηλαδή βρισκόταν στην περιοχή της Καβάλας- έγινε μέσω ενεργοποίησης της κάρτας του κινητού της.
Οι αστυνομικές δυνάμεις της Καβάλας άρχισαν αμέσως την αναζήτηση, κι εντόπισαν τα εγκαταλειμμένα σπίτια όπου διέμειναν οι δύο, καθώς και το αγρόκτημα όπου αναζήτησαν τροφή και νερό, επιβεβαιώνοντας πως είναι καλά στην υγεία τους.
Μέχρι και την Τετάρτη, επιχειρούσαν επίγειες αστυνομικές δυνάμεις της Καβάλας, ενώ την Πέμπτη, στην έρευνα συνέδραμαν ελικόπτερα με θερμικές κάμερες για να διευκολυνθεί το έργο των αστυνομικών δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου