Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

«Επιδρομή» 120.000 Βούλγαρων στην Χαλκιδική για το Πάσχα

Ξεπερνά κάθε προσδοκία η προσέλευση Βούλγαρων τουριστών στη χώρα μας για τις διακοπές του Πάσχα με τον αριθμό τους να φθάνει τις 120.000, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιδιωτικού πρακτορείου ειδήσεων της Σόφιας Novinite.
«Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα υπήρξε ο πρώτος και...
καλύτερος προορισμός για τους πολίτες που επιλέγουν ένα σύντομο διάλειμμα μακριά από το σπίτι, για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό δημοσίευμα.
Μάλιστα, όπως επισημαίνεται από την συνοριακή αστυνομία της βαλκανικής χώρας, η κυκλοφορία των οχημάτων στα σύνορα της Βουλγαρίας με την Ελλάδα, ιδίως στον σταθμό Κούλατα, αυξήθηκε αισθητά.
«Μεγάλος αριθμός πολιτών που κατοικούν στην βουλγαρική πρωτεύουσα, επιλέγουν τα τελευταία χρόνια προορισμούς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική για να περάσουν τις διακοπές του καλοκαιριού, του Πάσχα και της Πρωτοχρονιάς» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Τουριστικοί παράγοντες εκτιμούν ότι, η βουλγαρική αγορά έδωσε ήδη τα πρώτα ενθαρρυντικά «σημάδια» για την προτίμησή της σε ελληνικούς προορισμούς, σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα.


Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου