Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Τρία ελληνικά νησιά μεταξύ των 10 φτηνότερων ευρωπαϊκών προορισμών – Δείτε ποια είναι…

4Τρία ελληνικά νησιά βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των φτηνότερων τουριστικών προορισμών στην Ευρώπη, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικανικού ιστότοπου «Price of Travel».
Ο συγκεκριμένος ιστότοπος αξιολογεί τουριστικούς προορισμούς κοντά σε παραλίες, που έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν επισκέπτες, ανεξαρτήτως της οικονομικής τους επιφάνειας.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η παραλία του Ούλτσινι στο Μαυροβούνιο, στη δεύτερη θέση η παραλία Σάνι Μπιτς (Sunny Beach) στη Βουλγαρία, στην τρίτη οι Άγιοι Σαράντα της Αλβανίας και στην
τέταρτη θέση η παραλία Μαμάια στη Ρουμανία.
Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Κως, για την οποία το δημοσίευμα σημειώνει, ότι τα ξενοδοχεία είναι γενικά προσιτά και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
Στην έκτη θέση βρίσκεται η Μήλος «με τις υπέροχες παραλίες της», νησί που είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς – σύμφωνα με το “Price of Travel” – οι επισκέπτες είναι εύκολο να βρουν φθηνές πτήσεις από την Αθήνα και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να το επισκεφθούν.
Στην όγδοη θέση βρίσκεται η Ρόδος, ένα νησί με περίπου 500 ξενοδοχεία και γενικά προσιτές τιμές τόσο στις υποδομές όσο και στις υπηρεσίες, σύμφωνα με το “Price of Travel”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου