Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Τρεις νεκροί (τουλάχιστον) και δεκάδες τραυματίες από τις δύο εκρήξεις στην τρομοκρατική επίθεση στη Βοστώνη (Συγκλονιστικά videos)

Δύο πολύ ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκανλίγο μετά τις 10 το βράδυ, ώρα Ελλάδας, κοντά στην γραμμή τερματισμού  στη διαδρομή μαραθωνίου της Βοστόνης,των ΗΠΑ.

Φόβοι για την ύπαρξη και άλλων εκρηκτικών μηχανισμών...
Κλειστό και το Αεροδρόμιο της Βοστώνης- Συναγερμός στο FBI

Τη στιγμή των εκρήξεων, χιλιάδες δρομείς βρίσκονταν κοντά στη γραμμή τερματισμού του
μαραθώνιου  ενώ πλήθος παρακολουθούσε από κοντά τον αγώνα.

Ακολούθησαν σκηνές χάους, με τους υπεύθυνους του μαραθωνίου να προσπαθούν να μεταφέρουν τους τραυματίες στα ιατρεία πρώτων βοηθειών που είχαν στηθεί για τους δρομείς.

Αυτόπτες μάρτυρες  έκαναν λόγο «για πολλούς ανθρώπους στο έδαφος», ενώ οι εκρήξεις σημειώθηκαν περίπου τρεις ώρες από τη στιγμή που τερμάτισαν οι πρώτοι δρομείς.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες  τραυματίες, δρομείς και επισκέπτες και στο σημείο επικρατεί πανικός.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς, ενώ κάποιες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό στους δώδεκα.

Μεγάλη η ανησυχία και για κάποιους Έλληνες (12 στον αριθμό) που συμμετείχαν στον Μαραθώνιο, αν και από τον ΣΕΓΑΣ αναφέρεται πως όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, δεκάδες ασθενοφόρα και περιπολικά ενώ οι αρχές εξετάζουν την πιθανότατα να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.
 lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου