Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Κάθε μέρα και μια νέα ιδέα... αυτοψεκασμός μέχρι τελικής πτώσεως - VIDEO

Σε θέατρο του παραλόγου τείνει να μετατραπεί η Βουλή. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρότειναν να αποχωρήσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης από το Κοινοβούλιο και να αρνηθούν τις αμοιβές και τα προνόμια που λαμβάνουν, ώστε να στείλουν στον λαό το «μήνυμα» ότι «για την αντιπολίτευση δεν υπάρχει Βουλή».

Αυτά είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Ν. Μαριάς, καταγγέλλοντας κυβέρνηση και τρόικα για κατάλυση των δικαιωμάτων των βουλευτών, ζητώντας να αποχωρήσει η αντιπολίτευση από την Βουλή και «να ενωθεί με τον λαό».

Αλλά και ο βουλευτής του κόμματος κ. Τ. Κουίκ ενισχύοντας αυτό το σκεπτικό
είπε ότι «δημόσια έχω δηλώσει πως αυτή η Βουλή είναι για τα μπάζα». «Έχω μετατραπεί πολλές φορές σε βουλευτή μαριονέτα και γλάστρα», είπε για του λόγου το αληθές ενώ στο εύλογο ερώτημα του προεδρεύοντα κ. Γ. Καλαντζή γιατί δεν φεύγει τότε, απάντησε: «Παραμένω μήπως αλλάξω κάποια πράγματα εδώ μέσα». «Όσο χώμα και να αλλάξετε σε μια γλάστρα, γλάστρα θα παραμείνει», του απάντησε ο κ. Καλαντζής.

Ο κ. Κουίκ κατήγγειλε την πρακτική της κυβέρνησης να νομοθετεί με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου ενώ δεν δίστασε να καταφερθεί και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια που τις υπογράφει: «Ο πρώην κοινοβουλευτικός ανήρ υπογράφει την μια πράξη μετά την άλλη», είπε χαρακτηριστικά. 
http://dexiextrem.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου