Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ - Πυροβολισμοί έπεσαν στο πανεπιστήμιο MIT με έναν αστυνομικό νεκρό

                                           
Δράστης ο ένας από τους δύο ύποπτους της βομβιστικής επίθεσης στο Μαραθώνιο
Αυτό κι αν είναι ανήκουστο… μόλις ελάχιστα 24ωρο από τη αιματηρή βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης… τώρα έρχεται ένα ακόμα τραγικό γεγονός ξανά στην πόλη της Αμερική, με θύμα έναν αστυνομικό μέσα στο πασίγνωστο  Πανεπιστήμιο MIT, με δράστη έναν από τους δύο ύποπτους της αιματηρής έκρηξης στο Μαραθώνιο Βοστώνης, που έχουν εξαπολήσει ανθρωποκηνυγητό η αμερικανική αστυνομία και το FBI. 
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Πανεπιστημίου στην ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο, το περιστατικό
σημειώθηκε στις 22.48 το βράδυ της Πέμπτης, τοπική ώρα ανατολικής ακτής Η.Π.Α. (05.48 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος) δίπλα από το Κτήριο 32.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος αστυνομικός, της αστυνομίας του πανεπιστημίου, δέχθηκε και ανταποκρίθηκε σε κλήση για περιστατικό στην περιοχή των οδών Βάσερ και Μειν ότι κυκοφορεί ένοπλος άντρας στην Πανεπιστημιούπολη. Η αστυνομία του πανεπιστημίου έσπευσε στο σημείο κι μόλις έφτασε ο δράστης άρχισε και η ανταλλαγή πυροβολισμών. Ο αστυνομικός πυροβολήθηκε πολλές φορές  με αποτέλεσμα να τραυμτιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, οπού εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του δεν έχει ακόμα αναγνωριστεί ενώ γαζώθηκε από σφαίρες σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες.
Στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου επίσης αναγράφεται ότι η κατάσταση είναι «εξαιρετικά επικίνδυνη», ενώ απευθύνθηκε έκκληση στους σπουδαστές να παραμείνουν μέσα στους χώρους διαμονής τους μέχρι νεωτέρας.
Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο Πανεπιστήμιο προκειμένου να εντοπίσουν τον ένοπλο.Αυτό που έιναι εντυπωσιακό είναι ότι  προηγήθηκε του περαστικού ένα tweet από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης ότι «υπάρχει αναφορά για ένα ένοπλο» κοντά στο κτήριο 32.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου