Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Λαπατσιώρας διά πάσαν νόσον! H νέα "ανακάλυψη" του Προέδρου Αλέξη...

Ακόμη ένα... τεράστιο "αστέρι" περί των οικονομικών ενδημεί το τελευταίο διάστημα στην, πάντα ανοιχτή (μπάτε σκύλοι αλέστε) αυλή του Προέδρου Αλέξη. 

Ο λόγος περί του του "εγκρίτου" οικονομολόγου και λέκτορος κ. Σπυρίδωνα Λαπατσιώρα, ο οποίος την προηγούμενη φορά με τη βλακεία για τα 2 δισ. ευρώ «βοήθεια» που τάχα μου θα έσωζε την Κύπρο, η οποία έριξε στα βράχια τον αρχηγό και έκανε τους υπόλοιπους (εξίσου) "εγκρίτους"  οικονομολόγους του κόμματος, όπως οι κ.κ. Τσακαλώτος και
Σταθάκης να τραβούν τα μαλλιά τους.

Πάντωςο κ. Λαπατσιώρας οφείλει να  εργασθεί απερίσπαστος, πράγμα που δεν βλέπω να καταφέρνει, αν και δεν αμφισβητώ, αλίμονο, τις τεράστιες δυνατότητές του: είναι ταυτοχρόνως και μέλος του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, υποδειχθείς και εδώ (!) από τον πρόεδρο Αλέξη.

Αποφεύγω τον πειρασμό να ρωτήσω προς τι όλη  αυτή η προώθηση, και διερωτώμαι μόνο πόσο δεοντολογικό είναι να μετέχει στη συνοδεία του αρχηγού κατά τις διάφορες υποχρεώσεις του και παράλληλα σε ένα ανεξάρτητο, έστω και υποθετικά, όργανο της Βουλής όπως αυτό του γραφείου Προϋπολογισμού;

Και για όποιον έχει αμφιβολίες, ενημερώνω ότι κατά την πρόσφατη συνάντηση Τσίπρα - Στουρνάρα όχι μόνο παρίστατο, αλλά ουσιαστικά ανέκρινε επί μία ώρα τον υπουργό Οικονομικών.
Ναι, ο Λαπατσιώρας!..

ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου