Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πυραμίδα στη Eurobank με τα διαθέσιμα του ταμείου των εργαζομένων πάει να στήσει ο Καραμούζης

Συνεχίζει τα κόλπα ο περιβόητος κ. Καραμούζης με όχημα τα σενάρια για τη Eurobank ενώ οι κερδοσκόποι κάνουν πάρτι αποκομίζοντας τρελά κέρδη που φτάνουν μέχρι το 100% μέσα σε δύο ημέρες.
Ο κ. Καραμούζης επανήλθε δριμύτερος με νέες προτάσεις επιχειρώντας αυτή τη φορά να βάλει στον κουβά τους εργαζόμενους στη τράπεζα την οποία ο ίδιος έφερε σε κατάσταση χρεοκοπίας. Στη κατεύθυνση αυτή ζητάει από τους εργαζόμενους να τοποθετήσουν τα διαθέσιμα του ταμείου τους στην αύξηση κεφαλαίου
υποσχόμενος ότι στη συνέχεια αυτός θα ψάξει για βρει στρατηγικό επενδυτή. Βεβαίως η τρόικα, που απεχθάνεται τις πυραμίδες, έχει απευθύνει προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση έτσι ώστε να σταματήσουν τα ύποπτα παιχνίδια τα οποία εξυπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τους κερδοσκόπους πιου έχουν θησαυρίσει εκμεταλλευόμενοι τα σενάρια που διαρρέουν πρώην στελέχη της τράπεζας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις τελευταίες εξελίξεις στη Eurobank και το παιχνίδι που έστησαν κάποιοι κερδοσκόποι με τη μετοχή της τράπεζας, έχει δείξει ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης ο οποίος δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να καλέσει για εξηγήσεις τον πρόεδρο της επιτροπής κεφαλαιαγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου