Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Στήθηκαν τα πασχαλινά μπαζάρ στην πλατεία Καπνεργάτη


Στήθηκαν τα πασχαλινά μπαζάρ στην πλατεία ΚαπνεργάτηΤην έκθεση των προϊόντων τους, ενόψει των εορτών του Πάσχα οργάνωσαν στην πλατεία Καπνεργάτη το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Καβάλας, το 1ο ειδικό σχολείο και το παράρτημα των Γιατρών του Κόσμου.
Η κοινωνική λειτουργός του Κ.Δ.Α.Π.- A.M.E.A. Ζήσα Μισιριάν, ανέφερε πως εδώ και δέκα χρόνια πραγματοποιείται το καθιερωμένο πασχαλινό bazaar, που αποτελεί μια προσπάθεια της παραγωγικής ομάδας του Κέντρου, με τα παιδιά να εργάζονται περίπου τρεις μήνες, εκθέτοντας τα
προϊόντα τους στους δημότες της Καβάλας, των οποίων η ανταπόκριση είναι εξαιρετικά σημαντική.
Η έκθεση των προϊόντων του Κ.Δ.Α.Π. ξεκίνησε χθες το μεσημέρι και θα συνεχιστεί σήμερα, την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη.
Η Κατερίνα Κολιάρμου, εκπροσωπώντας την τοπική οργάνωση Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου, σημείωσε πως οι εθελόντριες του παραρτήματος θα εκθέτουν τα προϊόντα τους έως και τη Μεγάλη Δευτέρα, ενώ ευχαρίστησε τους Καβαλιώτες για την ανταπόκριση που δείχνουν, αγοράζοντας τα εκτιθέμενα προϊόντα, με τα χρήματα που συγκεντρώνονται να διατίθενται για την αγορά εμβολίων για τα παιδιά της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, που έχουν ανάγκη από εμβολιασμό.

videotex.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου