Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Διεθνής διαγωνισμός Αστρονομίας για Εκπαιδευτικούς + Συνέδριο για σύνδεση εκπαίδευσης με επιστημονική έρευνα

Αγαπητοί συνάδελφοι,θα ήθελα με το παρόν email να σας ενημερώσω για δύο σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις.

Η πρώτη αφορά την προκύρηξη ενός διεθνούς διαγωνισμού Αστρονομίας:
στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου Discover the COSMOS (http://www.discoverthecosmos.eu) διοργανώνεται ένας διεθνής διαγωνισμός καλύτερου εκπαιδευτικού σεναρίου βασισμένου σε αστρονομικές φωτογραφίες που έχουν ληφθεί τον μήνα Απρίλιο, 2013. Το σενάριο θα πρέπει να κατατεθεί στην αρμόδια επιτροπή στα Αγγλικά και το έπαθλο είναι η δωρεάν συμμετοχή στο καλοκαιρινό σχολείο για εκπαιδευτικούς Discover the COSMOS (http://dtc.ea.gr).
Όλα τα παρακάτω έξοδα θα είναι πληρωμένα: μεταφορά σας προς και από Βόλο, ξενοδοχείο 4
αστέρων all-inclusive (Ξενία Βόλου), ημερήσια εκδρομή στο Πήλιο, Gala Dinner  και επιπλέον δωρεάν συμμετοχή στο διεθνές συνέδριο “e-Infrastructures for an Engaging Classroom”.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον σύνδεσμο http://portal.discoverthecosmos.eu/en/node/191795 ή επικοινωνήστε με την υπεύθυνο του διαγωνισμού κα. Rosa Doran στο rosa.doran@nuclio.pt ή τέλος επικοινωνήστε μαζί μου (τα στοιχεία μου στο τέλος του email).

Η δεύτερη αφορά την συμμετοχή σας στο διεθνές συνέδριο Discover the COSMOS: “e-Infrastructures for an Engaging Classroom (http://dtc-conference.ea.gr).  Η κατάθεση εργασιών είτε με την μορφή άρθρου είτε ως poster έχει ήδη ξεκινήσει. Στο εν λόγω συνέδριο σας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσετε (στα Αγγλικά) εκπαιδευτικές δραστηριότητες (σχετικές με τον χώρο της Αστρονομίας και της Φυσικής Υψηλών Ενεργειών) που εμπίτπουν στη θεματική του συνεδρίου (http://dtc-conference.ea.gr/content/conference-themes) . Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το συνέδριο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Προκαταβολικά σας ζητώ συγνώμη αν έχετε λάβει το μήνυμα αυτό περισσότερες από μία φορές.
Με εκτίμηση,

α.
-- 
Dr. Angelos Lazoudis
Ellinogermaniki Agogi
R&D Department
Dim. Panagea Street
15351 Pallini
Greece
Tel. # +30-210-8176795

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου