Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Μιλά και ο Τσίπρας για θράσος;


Υπερασπιστές του Γ. Στουρνάρα ή ακόμη και του πρωθυπουργού, δεν θα γίνουμε. Άλλωστε, δε νομίζουμε ότι το έχουν ανάγκη. Κάνουν τη δουλειά που τους ανατέθηκε και θα κριθούν από τον κόσμο αν την έκαναν καλά.
Αυτό, όμως, δεν μας εμποδίζει να κρίνουμε τη σημερινή ποταπή στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, απέναντι στον υπουργό Οικονομικών.
Αρχικά είπε ότι ο πρωθυπουργός κρύβεται και δεν τον αφήνουν οι επικοινωνιολόγοι να εμφανιστεί στη Βουλή διότι χάνει 5 μονάδες κάθε φορά.
Από που το συμπέρανε αυτό ο κ. Τσίπρας; Είδε δημοσκοπήσεις που έδειξαν ότι ο Σαμαράς υποχωρεί
σε δημοφιλία όταν πάει στη Βουλή; Και γιατί απέχει 20 μονάδες από τον Τσίπρα στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός; Τι μυστικά γκάλοπ έχει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν τα ξέρουμε εμείς;
Από την άλλη, ο Τσίπρας υπονοεί ότι ο Σαμαράς δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει; Μήπως έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του; Μήπως πιστεύει ότι έγινε μεγάλος ηγέτης επειδή συναντήθηκε με τον… Νίκολας Μαδούρο; Αστεία πράγματα και επικοινωνιακά κόλπα για να κρυφτεί ο ιδεολογικός αχταρμάς του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του «κόμματος της χαράς» χαρακτήρισε εκπρόσωπο της τρόικας τον Στουρνάρα κι όταν ο τελευταίος του είπε πως αυτός λέει την αλήθεια και δεν κοροϊδεύει τον κόσμο, ο κ. Τσίπρας εξανέστη, του υψώθηκε το κοκοράκι διότι ο υπουργός του είπε πως απευθύνεται σε κατώτερα ένστικτα και προσπαθεί να καλύψει τα αδιέξοδά του.
Τότε ο κ. Τσίπρας του είπε ότι πρέπει να έχει… θράσος όταν απευθύνεται στον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα πολλά του άκρατου λαϊκισμού που κυριαρχεί στην Κουμουνδούρου.
Έγινε ο Τσίπρας τόσο ισχυρός που μιλά για θράσος των άλλων; Αν κάθε φορά που μιλούσε ο Τσίπρας τον κατηγορούσαν για θράσος τώρα θα είχε βγει πρωταθλητής.
Ας προσέχει, λοιπόν, τι λέει και σε ποιους ο πρόεδρος της «διαδήλωσης» που ο ένας κοιτάζει δεξιά κι ο άλλος αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου