Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΟΛΜΕ: Διευκρινίσεις για τις κατασκηνώσεις


ΟΛΜΕ: Να αναρτηθούν πανό με συνθήματα κατά του μνημονίου στα σχολεία 
ΔΙΕΥΚΡΙΝHΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα θέμα που υπέπεσε στην αντίληψή μας σχετικά με την πρωτοβουλία της ΟΛΜΕ για τη συμμετοχή των παιδιών των μελών μας  σε κατασκηνώσεις για τη θερινή περίοδο 2013.
Η όλη προσπάθεια μας, από την αρχή αυτής της διαδικασίας, ήταν να γίνει με απολύτως διαφανείς και αδιάβλητες διαδικασίες και με μοναδικό μας 
μέλημα τη στήριξη και τη διευκόλυνση των συναδέλφων και συναδελφισσών.
Για το λόγο αυτό, απευθυνθήκαμε στις δύο ενώσεις ιδιοκτητών παιδικών κατασκηνώσεων Ε.Λ.Π.Ε. (Βορείου Ελλάδας) και Π.Ε.Λ.Κ. (Νοτίου Ελλάδας) προκειμένου να δώσουν οικονομική προσφορά για τη φιλοξενία παιδιών μελών της ΟΛΜΕ για 11 ημέρες. Στη συνέχεια έδωσαν την ίδια οικονομική προσφορά και κάποιες άλλες κατασκηνώσεις, εκτός των δύο ενώσεων. Η προσφορά όπως ήδη γνωρίζετε είναι 231 ευρώ που επιβαρύνουν την ΟΛΜΕ και 50 Ευρώ που επιβαρύνουν τους γονείς. Αυτό ισχύει για όλες τις κατασκηνώσεις ανά την Ελλάδα που έχουν δώσει αυτή την οικονομική προσφορά. Ο κατάλογός τους είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα μας και έχει σταλεί μαζί με την πρόσκληση σε όλα τα σχολεία και εκπαιδευτικές ιστοσελίδες. Η επιλογή είναι τελείως ελεύθερη από τους γονείς για οποιαδήποτε κατασκήνωση αποδέχεται τους όρους αυτούς.
Διευκρινίζουμε πως δεν υφίσταται αποκλειστική σύμβαση με συγκεκριμένη κατασκήνωση.
Οι συνάδελφοι που θα επιλεγούν θα επιλέξουν οι ίδιοι κατασκήνωση της αρεσκείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου