Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας στο Δημοτικό Σχολείο Διάβας

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμπάκας στο Δημοτικό Σχολείο Διάβας για ενημέρωση των μαθητών σε διάφορα θέματα
Σήμερα Τετάρτη, 10 Απριλίου, στο Δημοτικό Σχολείο Διάβας, οι μικροί μαθητές είχαν την τιμή και την ευκαιρία να υποδεχτούν ένα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Καλαμπάκας, ύστερα από πρόσκληση της δασκάλας κας Πεχλιβανίδη Παναγιώτας.

Το όχημα της Πυροσβεστικής κατέφθασε το πρωί στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν και ενημερώθηκαν από τους πυροσβέστες για θέματα πυρασφάλειας και περίπτωση σεισμού. Έπειτα έγινε μια άσκηση για περίπτωση πυρκαγιάς η οποία στέφθηκε με επιτυχία.
Οι μικροί πρωταγωνιστές ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες των αρμοδίων. Στη συνέχεια οι πυροσβέστες περιέγραψαν τις λειτουργίες και τη χρησιμότητα ενός πυροσβεστικού οχήματος. Τέλος
έδωσαν κατευθυντήριες γραμμές για την προστασία του περιβάλλοντος από κίνδυνο πυρκαγιάς. Επίσης εξήγησαν στα παιδιά το τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση διάσωσης ενός ατόμου από γκρεμό.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Τμήματος Καλαμπάκας κ. Τσιορλίδα Ευάγγελο για την άμεση και θετική του ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας, καθώς και τους πυροσβέστες κ. Χρυσικό Σωτήριο, κ. Σπυρόπουλο Θεόδωρο, κ. Μητρογιώργο Βασίλειο, κ. Μπαταλογιάννη Χρήστο και κ. Θεοδώρου Νικόλαο, για την άψογη συνεργασία τους και την τιμή που μας έκαναν.
diava pyr IMG 0825diava pyr IMG 0827diava pyr IMG 0832diava pyr IMG 0837diava pyr IMG 0839diava pyr IMG 0840diava pyr IMG 0849diava pyr IMG 0856diava pyr IMG 0871diava pyr IMG 0873diava pyr IMG 0876diava pyr IMG 0880diava pyr IMG 0894diava pyr IMG 0901diava pyr IMG 0911

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου