Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ποντίκια στις τουαλέτες Δημοτικού Σχολείου


Πάτρα: Ποντίκια στις τουαλέτες Δημοτικού Σχολείου - Τα τρωκτικά "βολτάρουν" μπροστά στους μαθητές! - Τι απαντούν δάσκαλοι και γονείς Έντονες οι διαμαρτυρίες απο τους γονείςΠάτρα: Ποντίκια στις τουαλέτες Δημοτικού Σχολείου - Τα τρωκτικά "βολτάρουν" μπροστά στους μαθητές! - Τι απαντούν δάσκαλοι και γονείς
Έντονες οι διαμαρτυρίες απο τους γονείς
Αντιμέτωποι με μια εξαιρετικά δυσάρεστη εικόνα βρέθηκαν οι μικροί μαθητές ενός από τα πιο κεντρικά δημοτικά σχολεία της Πάτρας.
Βγαίνοντας από τις σχολικές αίθουσες του Στρούμπειου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Μαιζώνος, στη διάρκεια του διαλλείματος, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν γονείς στο thebest.gr, τα παιδιά είδαν με τα μάτια τους τρωκτικά να …κόβουν βόλτες στις τουαλέτες του σχολείου!
Αμέσως ενημέρωσαν τους γονείς τους, οι οποίοι στη συνέχεια έκαναν τις απαιτούμενες παρεμβάσεις διαμαρτυρόμενοι προς κάθε κατεύθυνση για να λάβουν την απάντηση ότι δεν μπορεί να γίνει μυοκτονία στο σχολείο γιατί δεν υπάρχει σε αυτή τη φάση η… οικονομική δυνατότητα!
Σε ανακοίνωση που έστειλαν πριν από λίγο στο thebest.gr ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου
δημοτικού σχολείου και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων επισημαίνουν:
Τα ποντίκια δεν "βολτάρουν" στο προαύλιο του Στρουμπείου αλλά οι μαθητές και οι δάσκαλοι του Σχολείου αντιμετωπίζουν ένα από τα φυσικά προβλήματα της πόλης όπως εξάλλου όλα τα Σχολεία.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Στρουμπείου σε συνεργασία με το Σχολείο έχει προβεί σε επαναλαμβανόμενες μυοκτονίες και απολυμάνσεις όπως διαπιστώνεται από τις τοιχοκολλημένες βεβαιώσεις από την αρχή της Σχολικής Χρονιάς. Επιπλέον όποτε έχει παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα ενημερώνεται άμεσα ο Δήμος εγγράφως.
Αυτονόητο είναι πως κύρια φροντίδα όλων των φορέων του Σχολείου μας είναι η ασφάλεια των μαθητών μας και η προστασία της υγείας τους.
Απάντηση του thebest.gr:
Εν πρώτοις, δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε θετικά την άμεση αντίδραση - απάντηση του σχολείου. Σκοπός της ανάρτησης του thebest.gr δεν ήταν επ' ουδενί να δυσφημιστεί το σχολείο αλλά, απεναντίας, να λυθεί άμεσα ένα πρόβλημα που αναδεικνύεται μέσα από τις καταγγελίες γονιών και το οποίο, όπως σωστά επισημαίνεται, αφορά και άλλα σχολεία της πόλης.
Η απάντηση των διδασκόντων και των γονιών δεν αναιρεί τα όσα ισχυρίζονται οι καταγγέλλοντες. Ας προστεθεί και η δική μας αγωνία για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των μαθητών και του προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου