Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Όταν ο πρώτος κουκουλοφόρος της Τρόικα, υποδύεται τον Βελουχιώτη..

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-Óôçí ÅðéôñïðÞ Êïéíùíéêþí ÕðïèÝóåùí óõæçôåßôáé ôï íïìïó÷Ýäéï ãéá ôéò áëëáãÝò óôï ÅÓÕ// Á. ËÏÂÅÑÄÏÓ.(EUROKINISSI-ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)Οι πληροφορίες που τον εμφανίζουν διατεθειμένο να θέσει ζήτημα… κομματικής πειθαρχίας ελέγχονται ως ανακριβείς. Άλλωστε είναι αντικειμενικά κάπως δύσκολο να ελεγχθεί το χειμαρρώδες νεοπαγές κίνημα του Ανδρέα Λοβέρδου που στο πλαίσιο της ομιλίας του στην Βουλή, δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών: Θα πει το μεγάλο “όχι” τόσο ο ίδιος, όσο κι ένας ακόμη, Αηδόνης ή κάπως έτσι και θα το αποτολμήσει αναλογιζόμενος το ιστορικό του χρέος αφού οι ρυθμίσεις
Στουρνάρα δεν υπηρετούν την πραγματική οικονομία. 
Ο Ανδρέας διαπίστωσε πως αυτές (οι διατάξεις…)  δεν βοηθούν την επιχειρηματικότητα ενώ «μόνο ένας νοσηρός γραφειοκρατικός νους» θα μπορούσε να εφεύρει τις προϋποθέσεις για τις οφειλές. Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ακόμη ότι υπάρχουν πλέον επαρκείς αποδείξεις ότι η κυβέρνηση δεν πιστεύει στην πραγματική οικονομία και στους ανθρώπους της και αναπαράγει μια στρέβλωση ότι η ανάπτυξη είναι θέμα μεταβιβάσεων χρημάτων απ’ έξω και δανείων μέσω των φαύλων επιχειρηματικών νόμων και προσέθεσε πως «η τρικομματική κυβέρνηση δεν συγκροτεί αντίπαλο στην ύφεση».
Κατέληξε, μάλιστα, λέγοντας «η πολιτική κρίση και η πολιτική ένταση θα είναι προοπτική» συμπληρώνοντας πάντως πως υπάρχει χρόνος για αλλαγή πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου