Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του - Του Μπετόβλακα

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ήταν εφιαλτικό για τους δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ. Μια σειρά από πολιτικές τους κατέρρευσαν αποδεικνύοντας ότι η βλακεία, η ανικανότητα, η ψευτιά και ο λαϊκισμός έχουν κοντά ποδάρια....

Η καταγγελία του μνημονίου αποδείχθηκε στην Κύπρο ότι είναι καταστροφική για τον μέσο πολίτη. Οι μόνοι κερδισμένοι από το ΟΧΙ της Κύπρου είναι κάποια λαμόγια, που πρόλαβαν να πάρουν τα λεφτά τους.

Η συνεργασία με τον Καμμένο και τα λεφτά του Πούτιν, Πριν λίγους μήνες, σχολιαστής με απειλούσε με φωτιά και τσεκούρια, διότι έλεγα ότι είναι ψεκασμένος όποιος πίστευε ότι θα δανείσει την χώρα ο Πούτιν. Του είχα δώσει το τηλέφωνο της Ρωσικής πρεσβείας για να τους ρωτήσει πότε θα στείλουν τα λεφτά οι Ρώσοι. Τώρα αν θέλει μπορεί να τηλεφωνήσει και στην Κυπριακή πρεσβεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει τους κλέφτες στην φυλακή. Όταν θες κάθαρση δεν στέλνεις

την Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή. Ακόμα και οι πλέον φανατικοί Συριζαίοι σε κατ’ιδίαν συζητήσεις, παραδέχονται ότι η κοπέλα χρειάζεται βοήθεια.

Η εξωτερική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν θεωρείς ως πρότυπο τον Τσάβες και τον αντικαταστάτη του, Μαδούρο, τότε είναι λογικό να συνεργάζεσαι με τους εξωγήινους του Καμμένου.

Στα εθνικά θέματα τα λόγια είναι περιττά. Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του, τα Ίμια λέγονται Καρντάκ, οι Σκοπιανοί είναι Μακεδόνες.

Η λύση στο πρόβλημα, είναι να αφήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τα θέματα που είναι πάνω από τις δυνατότητες του! Τα Εθνικά Θέματα, η οικονομική και η εξωτερική πολιτική δεν είναι τελικά το δυνατό του χαρτί.. Ας ασχοληθούν με τους νεκρούς από αυτοκτονίες, με την διοργάνωση καμιάς κηδείας συντρόφου στο εξωτερικό, με την διάσωση της κάμπιας του Κονγκό και τους ψεκασμούς των Νεφελείμ. Καλό και πιασάρικο είναι επίσης το κόλπο που έκανε ο σύντροφος Τσάβες, στο οποίο φιλούσε τα χέρια των ψηφοφόρων.

Τώρα για όσους δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ με το καλό, σας προτείνω το άλλο ωραίο κόλπο με τις κατάρες. «Αν κάποιος από τους πολίτες ψηφίσει εναντίον μου, θα ψηφίζει εναντίον του εαυτού του και η κατάρα της Μακαραπάνα θα πέσει επάνω του», προειδοποίησε ο υποψήφιος για την προεδρία της Βενεζουέλας και εκλεκτός του δημοκράτη Τσάβες, επικαλούμενος την Μάχη της Μακαραπάνα που εκτυλίχθηκε τον 16ο αιώνα όταν οι Ισπανοί στρατιώτες σφάγιασαν τις δυνάμεις των ινδιάνων.

Είναι γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά μετά την συμμαχία με τους ψεκασμένους του Καμμένου, υπόσχεται άφθονες στιγμές γέλιου και χαλάρωσης. Λατρεύω τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως λατρεύω τον Καραγκιόζη, τον Λαζόπουλο, τον Χοντρό και Λιγνό και όλους όσους με χαλαρώνουν και με κάνουν να γελώ. 
Το πρόβλημα είναι αν πάρουμε στα σοβαρά την πλάκα. 
Άλλωστε όσοι σας πήραν στα σοβαρά, βρέθηκαν στις ουρές των ΑΤΜ, των βενζινάδικων και των super market. 
Ρωτήστε τους Κύπριους. αν δεν με πιστεύετε.
ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου