Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΔΗΜΟΙ: Νέες συμβάσεις σε κοινωνικές υπηρεσίες

ΔΗΜΟΙ:
Νέες συμβάσεις σε κοινωνικές υπηρεσίες
Σε πέντε δήμους συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για προσλήψεις εποχικού προσωπικού σε κοινωνικές υπηρεσίες.
Σε εξέλιξη βρίσκονται διαγωνισμοί στην Τρίπολη, τη Λαμία, τη Νέα Σμύρνη, την Πάρο και τη Σιθωνία.
Συγκεκριμένα:
Δήμος Τρίπολης
Μόλις ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών στον διαγωνισμό του Δήμου Τρίπολης για τρεις εποχικούς υπαλλήλους σε ισάριθμες ειδικότητες της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:
Με νέο εποχικό προσωπικό ενισχύονται κοινωφελείς επιχειρήσεις των δήμων
ΠΕ Διοικητικού, μία θέση,
ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού, μία θέση, και
ΠΕ Ψυχολόγου, μία θέση.
Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 2713-600431.
Δήμος Λαμιέων
Μία εβδομάδα ακριβώς, έως την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου, έχουν στη διάθεσή τους για την υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι για τις πέντε θέσεις εποχικού προσωπικού που προκήρυξε ο Δήμος Λαμιέων. Τις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι ισάριθμων ειδικοτήτων της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Πρόκειται για τις εξής:
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, μία θέση,
ΠΕ Ψυχολόγου, μία θέση,
ΠΕ Παιδοψυχολόγου, μία θέση,
ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού, μία θέση, και
ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, μία θέση.
Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22313-51068.
Κοινωφελής Επιχείρηση Πάρου
Μόλις ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών στον διαγωνισμό της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου, η οποία θα προσλάβει δύο εποχικούς υπαλλήλους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Οι θέσεις κατανέμονται, από μία, σε δύο ειδικότητες της Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως εξής:
ΤΕ Βρεφονηπιοκόμου, και
ΔΕ Μάγειρα.
Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22843-60126.
Αλληλεγγύη Σιθωνίας
Μόλις ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στον διαγωνισμό του Νομικού Προσώπου Δήμου Σιθωνίας «Αλληλεγγύη» για την πρόσληψη τεσσάρων εποχικών υπαλλήλων. Οι θέσεις κατανέμονται σε τρεις ειδικότητες της Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως εξής:
ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, δύο θέσεις,
ΔΕ Βοηθού Βρεφοκόμου Παιδοκόμου, μία θέση, και
ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, μία θέση.
Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί στα Δημοτικά Διαμερίσματα Σιθωνίας, Νικητή και Συκιάς. Εκτός από τον επιτυχόντα της ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ο οποίος θα προσληφθεί για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών, οι υπόλοιπες θέσεις αφορούν απασχόληση διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Ιουλίου 2013. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 23750-20152.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου