Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Toν πρόεδρο της Unilever δέχθηκε στο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός

Τη δέσμευση της Unilever για την παραμονή της στην Ελλάδα, αλλά και την περαιτέρω ενδυνάμωση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά, επαναβεβαίωσε ο πρόεδρος της εταιρείας, Πολ Πόλμαν, σε συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου...

Από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς, απαντώντας σε σχόλιο του κ. Πόλμαν ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη σωστή πορεία, σημείωσε πως «είμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε δυσκολίες και εμπόδια». «... Η κατάσταση είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν καθημερινά προβλήματα», συμπλήρωσε και για την επίλυσή τους έδωσε προτεραιότητα «στη ρευστότητα για να ξεκλειδώσει η οικονομία».
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Unilever είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της για να ξεκινήσει η παραγωγή 110 προϊόντων της στην Ελλάδα.
Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Σαμαρά, συμμετείχαν ο παγκόσμιος πρόεδρος της Unilever Πολ
Πόλμαν, ο πρόεδρος Ευρώπης Γιάν Ζίτζερφελν και ο πρόεδρος της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas Σπ. Δεσύλλας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για την ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία και την αναγκαιότητα στήριξης των επενδύσεων στη χώρα μας, ενώ από πλευράς Unilever τονίστηκε η σπουδαιότητα της ελληνικής εταιρείας, για τον διεθνή όμιλο, αλλά και η συνέχιση της διερεύνησης δυνατοτήτων με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του στην Ελλάδα.
Κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα, ο κ. Πόλμαν είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις συνθήκες στην ελληνική αγορά και εξήρε τους χειρισμούς της ελληνικής διοίκησης και των εργαζομένων της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas στη διατήρηση της βιωσιμότητας της εταιρείας και της δέσμευσης να είναι δίπλα στον έλληνα καταναλωτή. «Η Unilever φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα. Παρ' όλο που οι συνθήκες είναι δύσκολες, πιστεύουμε ότι μέσα από την καινοτομία που απαντάει στις ανάγκες των καταναλωτών, την άριστη υλοποίηση των πλάνων μας στην αγορά και τις συνεχιζόμενες προσπάθειες των εργαζομένων μας, μπορούμε να μετατρέψουμε τις προκλήσεις της ελληνικής οικονομίας σε ευκαιρίες σημαντικής ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Πόλμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου