Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Tasic και Ντουτσαρίδης στον ΑΟ Καβάλας – Τέλος οι Ενσαλίβα και Μοκάκε


Tasic και Ντουτσαρίδης στον ΑΟ Καβάλας – Τέλος οι Ενσαλίβα και Μοκάκε

Νέοι παίκτες της Καβάλας είναι από σήμερα οι Ιβάν Τάσιτς και Παντελής Ντουτσαρίδης, οι οποίοι υπέγραψαν σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα (αφότου συζήτησαν με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη). Παράλληλα, με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της ΠΑΕ, στο δυναμικό της ομάδας εντάχθηκαν οι Elhadj Ousmane Barry (γνωστός και ως Πάτο), ο οποίος δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες με επιτυχία, καθώς και οι Νίκος Ζιαμπάρης, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος και Ιωάννης Καζαντζίδης (που προωθήθηκαν από την ομάδα των Κ20).
Ποιος είναι ο Ιβάν Τάσιτς
Ο 33χρονος (γεννημένος στις 8 Μαίου του 1979 στο Βελιγράδι) αμυντικός μέσος Ιβάν Τάσιτς, με
ύψος 1.73 έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, και συγκεκριμένα με την Καλαμάτα, τον Εργοτέλη, τον Λεβαδειακό και την Νίκη Βόλου.
Ποιος είναι ο Παντελής Ντουτσαρίδης
Ο 26χρονος (γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου του 1986) μέσος Παντελής Ντουτσαρίδης είναι ένα κλασικό είδος “γυρολόγου” των ελληνικών γηπέδων, καθώς έχει φορέσει κατά καιρούς τις φανέλες του Πανθρακικού, της Δόξας Γρατινής, του Θερμαϊκού, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, της Καστοριάς, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Κεραυνού Κρηνίδων (χωρίς να έχει αγωνιστεί, ωστόσο, ούτε μια φορά), του Τηλυκράτη Λευκάδας και του Απόλλωνα Σμύρνης (από όπου και αποκτήθηκε).
Αποχώρησαν Μοκάκε-Ενσαλίβα
Σήμερα, όμως, είχαμε και αποχωρήσεις, καθώς οι Μάρκους Μοκάκε και Ταμαντανί Ενσαλίβα, αφού συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Κώστα Τσαλίκη, συμφώνησαν να λύσουν το συμβόλαιο συνεργασίας τους με τον ΑΟ Καβάλας, και πλέον αποτελούν και επίσημα παρελθόν από την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου