Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Nέες προκηρύξεις για 122 θέσεις σε εννέα δήμους

Με 122 εποχικούς υπαλλήλους θα καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες τους εννέα Δήμοι στην Αττική και την περιφέρεια.
Οι θέσεις αφορούν κυρίως τις υπηρεσίες καθαριότητας, τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των Δήμων, αλλά και τις Επιχειρήσεις Υδρευσης και Αποχέτευσης.
Το προσωπικό που ζητείται θα επιλεγεί, στην πλειονότητά του, από τις ειδικότητες Εργατικού και Τεχνικού Προσωπικού, Βρεφονηπιοκόμων και Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, ωστόσο θα προσληφθούν επίσης Μουσικοί, Καλλιτέχνες, Νηπιαγωγοί και Γυμναστές. Αιτήσεις υποβάλλονται σε τρεις εκ των φορέων που θα προχωρήσουν σε προσλήψεις, ενώ αναμένεται ο καθορισμός των προθεσμιών για
τους υπόλοιπους έξι. Οι διαγωνισμοί που «τρέχουν» είναι οι ακόλουθοι:
Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού - Ευόσμου
Σαράντα έξι νέες θέσεις εποχικού προσωπικού «ανοίγουν» στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού - Ευόσμου, οι οποίες αφορούν προσωπικό όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης. Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους καλλιτεχνικής, τεχνικής, εκπαιδευτικής κατεύθυνσης, αλλά και βοηθητικών εργασιών.
Οι ειδικότητες που θα καλυφθούν ανέρχονται σε 23, εκ των οποίων οι πολυπληθέστερες είναι οι εξής οκτώ:
  • ΤΕ Μουσικής, έξι θέσεις,
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, έξι θέσεις,
  • ΠΕ Γυμναστών, πέντε θέσεις,
  • ΠΕ Νηπιαγωγών, τέσσερις θέσεις,
  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, τρεις θέσεις,
  • ΠΕ Καλών Τεχνών, δύο θέσεις,
  • -ΔΕ Εμπειρικών Αγιογράφων, δύο θέσεις, και
  • ΔΕ Εμπειρικών Δασκάλων Παραδοσιακών Ποντιακών Χορών, δύο θέσεις.
Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες ΠΕ και ΤΕ Πληροφορικής, ΠΕ Θεάτρου, ΤΕ/ΔΕ Φωτογράφου, ΔΕ Μάγειρα, ΔΕ/ΥΕ Εμπειρικού Ζαχαροπλάστη, ΤΕ Τεχνολόγου Τροφίμων, ΥΕ Κεραμικής, ΠΕ Αρμονίας & Αντίστιξης Πνευστών, ΔΕ Νοσηλευτή, ΠΕ Ιταλικής Γλώσσας, ΔΕ Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΔΕ Τεχνικού Περιποίησης Σώματος και Προσώπου, ΔΕ Εμπειρικού Δασκάλου Λαϊκής Τέχνης και ΔΕ Εμπειρικού Δασκάλου Κοσμηματοτεχνίας.
Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα προσληφθούν με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών με ωριαία αποζημίωση. Αιτήσεις υποβάλλονται έως και την 1η Φεβρουαρίου. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 2310 706668.
Δήμος Λεβαδέων
Τέσσερις θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για το Δήμο Λεβαδέων. Οι θέσεις αφορούν πτυχιούχους ΤΕΙ και αποφοίτους Λυκείου, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις εξής δύο ειδικότητες:
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, τρεις θέσεις, και
  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμου, μία θέση.
Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Ιουλίου 2013. Ανώτατο στέλεχος του φορέα δήλωσε στο Εθνος Εργασία ότι η δημοσίευση της προκήρυξης θα πραγματοποιηθεί εντός δεκαπενθημέρου, καθώς εκκρεμεί η έγκριση του προϋπολογισμού, προκειμένου να καλυφθούν οι απολαβές των νέων εργαζομένων. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 22613 50833.
Βραυρώνιος Μαρκοπούλου Μεσογαίας
Πέντε εποχικούς υπαλλήλους θα προσλάβει το Νομικό Πρόσωπο Μαρκοπούλου Μεσογαίας «Βραυρώνιος», το οποίο αναμένεται να δημοσιεύσει την προκήρυξή του τις προσεχείς ημέρες. Οι θέσεις αφορούν υποψηφίους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε τρεις ειδικότητες, από τις οποίες την πλειονότητα των θέσεων -τρεις στο σύνολό τους- συγκεντρώνει η ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας. Επίσης, θα προσληφθούν ένας υπάλληλος Γενικών Καθηκόντων κατηγορίας ΥΕ και ένας Βοηθός Παιδοκόμων Βρεφοκόμων κατηγορίας ΔΕ.
Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 22990 20124.
ΔΕΥΑ Τρικάλων
Με έντεκα εποχικούς υπαλλήλους θα ενισχυθεί η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Τρικάλων μετά την έγκριση που απέσπασε από το ΑΣΕΠ. Οι θέσεις αφορούν αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα επιλεγούν από πέντε ειδικότητες. Οι πολυπληθέστερες εξ αυτών είναι οι ακόλουθες: ΔΕ Υδραυλικών, πέντε θέσεις,
  • ΔΕ Χειριστών Εκσκαφέα Φορτωτή, δύο θέσεις, και
  • ΥΕ Εργατών, δύο θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν ένας Οδηγός Ανατρεπόμενου Φορτηγού με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου και ένας Οδηγός Ανατρεπόμενου Φορτηγού χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου. Οι επιτυχόντες θα προσληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 24310 76312.
Κοινωφελής Επιχείρηση Βισαλτίας
Τρεις θέσεις εποχικού προσωπικού ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τα ΚΔΑΠ τριών Δημοτικών Κοινοτήτων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βισαλτίας. Τις θέσεις θα καταλάβουν τρεις πτυχιούχοι ΑΕΙ Πληροφορικής ή, σε περίπτωση έλλειψης, πτυχιούχοι ΤΕΙ Πληροφορικής, οι οποίοι θα τοποθετηθούν στα ΚΔΑΠ Δημοτικής Ενότητας Νιγρίτας, Σιτοχωρίου και Τερπνής.
Οι επιτυχόντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου. Πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 23220 20314.
Κοινωφελής Επιχείρηση Αρταίων
Στην πρόσληψη δύο εποχικών υπαλλήλων προχωρά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αρταίων μετά την εγκριτική απόφαση που εξέδωσε το ΑΣΕΠ.
Πρόκειται για μία θέση ΠΕ Ψυχολόγου και μία ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού. Οι νέοι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως και τις 31 Αυγούστου 2013 με δυνατότητα παράτασης.
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στο τηλέφωνο 26810 71830.
ΔΕΥΑ Κατερίνης
Τέσσερις εργάσιμες ημέρες έως την ερχόμενη Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου, απομένουν για την υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης και Αποχέτευσης Δήμου Κατερίνης για έξι εποχικούς υπαλλήλους. Οι θέσεις κατανέμονται στις εξής τρεις ειδικότητες:
  • ΔΕ Ηλεκτρολόγων, δύο θέσεις,
  • ?ΔΕ Χειριστών Εκσκαφέα - Χειριστή, δύο θέσεις, και
  • ΥΕ Εργατών Αποχέτευσης, δύο θέσεις.
Το νέο προσωπικό θα συνάψει με το φορέα συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 23510 45313.
122 εργάτες στη Ν. Σμύρνη
Εκατόν είκοσι δύο προσλήψεις θα πραγματοποιήσει σταδιακά ο Δήμος Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια ενός έτους. Οι θέσεις αφορούν αποφοίτους Γυμνασίου και Λυκείου, οι οποίοι θα στελεχώσουν πέντε ειδικότητες. Η πλειονότητα εξ αυτών εντοπίζεται στις ειδικότητες:
  • ΥΕ Εργατών Αποκομιδής Απορριμμάτων, 50 θέσεις, και
  • ΥΕ Οδοκαθαριστών, 50 θέσεις.
Επίσης, θα προσληφθούν δέκα Οδηγοί Containers, δέκα Οδηγοί Απορριμματοφόρων και δύο Ηλεκτροσυγκολλητές Κάδων, όλοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 213 2025700.
41 γυμναστές στην Αθήνα
Εως την Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου, θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για 41 θέσεις πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Οι επιτυχόντες θα πρέπει να ειδικεύονται σε έντεκα αντικείμενα, εκ των οποίων τα πολυπληθέστερα είναι τα ακόλουθα:
  • Ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates, yoga, με γνώση και προϋπηρεσία σε προγράμματα της Γ.Γ.Α, δώδεκα θέσεις,
  • Κολύμβηση, έξι θέσεις,
  • Ειδική Φυσική Αγωγή, έξι θέσεις,
  • Καλαθοσφαίριση, τέσσερις θέσεις,
  • Παραδοσιακοί Χοροί, τρεις θέσεις, και
  • Ποδόσφαιρο, τρεις θέσεις.
Επίσης θα προσληφθούν δύο Γυμναστές με ειδικότητα την Πετοσφαίριση και δύο την Αντισφαίριση, αλλά και ένας Γυμναστής Στίβου, ένας Ενόργανης Γυμναστικής και ένας Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής.
Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωριαία αντιμισθία, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού, διάρκειας έως και τις 14 Ιουνίου 2013.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΥΡΙΤΣΗ
εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου