Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Kαι... μαστροπός ο Στρος Καν;


2D05E7C725671B6562705A55D4094D1EΟ Ντομινίκ Στρος Καν ήταν ένας «αποφασιστικός προαγωγός που συχνά προσελάμβανε πόρνες για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις», λένε οι Γάλλοι δικαστές.
Ο DSK προσπάθησε να καταρρίψει τις κατηγορίες οι οποίες όμως δυστυχώς είχαν ήδη διαρρεύσει και δημοσιευθεί στην εφημερίδα Le Figaro. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δικαστές έχουν στα χέρια τους «σοβαρές αποδείξεις» ότι ο πρώην αρχηγός του ΔΝΤ δρούσε και σαν μαστροπός!
Ο DSK προσπάθησε να καταγγείλει τις κατηγορίες στις 19 Δεκεμβρίου στο Ντουάι της Νότιας Γαλλίας. Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι ο DSK ήταν στο επίκεντρο ενός καλοοργανωμένου
συστήματος που είχε ως βάση το γνωστό ξενοδοχείο Carlton στην πόλη της Λιλ.
Ο DSK έχει επίσης μια γκαρσονιέρα στο Παρίσι όπου φιλοξενούσε τις κοπέλες αλλά διοργάνωνε και όργια, κάτι που άλλωστε έκανε και σε πολυάριθμα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.
Σύμφωνα με τη Le Figaro οι δικαστές έχουν πολύ «δυνατά» στοιχεία. Όλα ξεκίνησαν από την αυξημένη λίμπιντο του 64χρονου Στρος Καν και ενώ ήταν παντρεμένος με την -επίσης 64χρονη- εκατομμυριούχο παρουσιάστρια και κληρονόμο τέχνης Αν Σινκλέρ. Η Σινκλέρ αφού αρχικά τον είχε στηρίξει και είχε υποστηρίξει την αθωότητα του, αποφάσισε τελικά να προχωρήσει σε διαζύγιο.
Ο ίδιος παραδέχεται τη συμμετοχή του σε πάρτι με κοπέλες χωρίς όμως, όπως διευκρινίζει, να γνωρίζει ότι είναι πόρνες.
Το δικαστήριο συνεχίζει τις έρευνες και θα προχωρήσει σύντομα και σε διώξεις. Και όλα αυτά, μετά το ένα εκατομμύριο ευρώ που έδωσε ο -άλλοτε ισχυρός- Στρος Καν στην καμαριέρα αλλά και το σκάνδαλο με νεαρή δημοσιογράφο η οποία τον κατηγόρησε για αποπλάνηση, υπόθεση ωστόσο που ποτέ δεν έφτασε στις αίθουσες των δικαστηρίων λόγω παλαιότητας των κατηγοριών. (protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου