Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Έβαλαν τους γονείς τους για "ύπνο" για να αλωνίζουν στο internet!


Είναι απίστευτο αλλά συνέβη... Δύο έφηβες από ένα προάστιο της βόρειας Καλιφόρνια σκέφτηκαν να χαπακώσουν τους γονείς τους για να μπουν στο ίντερνετ.

Σύμφωνα με τον Guardian οι γονείς των κοριτσιών είχαν απαγορέψει την πρόσβαση στο ίντερνετ και τα παιδιά είχαν σχέδιο για να μπουν στο ίντερνετ χωρίς να γίνουν αντιληπτά.

Έριξαν υπνωτικά χάπια μέσα σε μιλκσέικ και στη συνέχεια το προσέφεραν στους γονείς. Οι ίδιοι παρατήρησαν ότι αυτό που έπιναν είχε μία περίεργη γεύση κι έτσι
σταμάτησαν να το πίνουν. Είχαν όμως ήδη πιει αρκετά με αποτέλεσμα να αποκοιμηθούν εντός μίας ώρας.

Όταν ξύπνησαν για λίγο στη 1 π.μ. και μετά οριστικά το πρωί, οι γονείς είχαν πονοκέφαλο, χωρίς όμως να γνωρίζουν το λόγο. Έτσι αγόρασαν από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα έναν ανιχνευτή νάρκωσης αξίας $5.

Τα αποτελέσματα ήταν θετικά κι έτσι επέστρεψαν στην αστυνομία μαζί με την κόρη τους, που ομολόγησε την πράξη της. Η αστυνομία αναφέρει ότι η υπνωτική ουσία μεταφέρθηκε από το σπίτι της 15χρονης φίλης του κοριτσιού, η οποία μένει στη γειτονική πόλη Roseville.

Τα δύο κορίτσια κατηγορούνται για εσκεμμένη μίξη φαρμάκων με τροφή και για συνωμοσία, ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέμειναν σε κρατητήρια νέων.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου