Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΤΡΑ Συναγερμός για «βαποράκια» σε σχολεία

Καταγγελία γονέα από την Πάτρα προβληματίζει την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και την τοπική Αστυνομία. Η καταγγελία αφορά δράση μικροδιακινητών ναρκωτικών, οι οποίοι κάνουν πιάτσα έξω από σχολεία της αχαϊκής πρωτεύουσας.
Τα βαποράκια, με ιδιαιτέρως προσεκτικές κινήσεις για να μη γίνουν αντιληπτά από γονείς και καθηγητές, βρίσκονται έξω από τα κάγκελα των σχολείων και ιδιαίτερα τις ώρες των διαλειμμάτων
προσπαθούν να πλησιάσουν ανυποψίαστους μαθητές γυμνασίων και λυκείων της Πάτρας.
Πωλούν σε μαθητές
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τουλάχιστον τρία μεγάλα σχολικά συγκροτήματα είναι κοινό μυστικό η παρουσία των μικροδιακινητών που πωλούν ναρκωτικά σε μαθητές. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο για δίδυμο νεαρών που περιφέρεται στα σχολεία.
Σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα στην Πάτρα, καθηγητές και γονείς συνεργάζονται ψάχνοντας τρόπους για να προφυλάξουν τους μαθητές. Ηδη έχει ζητηθεί η παρουσία της Αστυνομίας περιμετρικά του σχολικού κτιρίου. Στους μαθητές, στα σχολεία της Πάτρας μέσω των εκπαιδευτικών γίνονται ενημερώσεις με σκοπό την πρόληψη και την προστασία τους από τη μάστιγα των ναρκωτικών.
ΛΙΝΑ ΜΠΑΣΤΑ
εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου