Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ήρθε η… ρήξη στην σχέση τους – Σκληρή κόντρα Παπανδρέου – Λοβέρδου για την προσφυγή στο ΔΝΤ!



Σκληρή κόντρα ξέσπασε μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου και του επικεφαλής της κίνησης ΡΙΚΣΣΥ, Ανδρέα Λοβέρδου, με αφορμή της δηλώσεις του δεύτερου σχετικά με την προσφυγή της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Ο πρώην υπουργός, μιλώντας στη ΝΕΤ, τόνισε ότι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου  είχαν σχέδιο και μας έβαλαν με το ζόρι στο ΔΝΤ. 
Απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Λοβέρδου, ο πρώην πρωθυπουργός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωσε ότι ο κ. Λοβέρδος συμμετείχε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
«Την ώρα, λοιπόν, που η πολιτική μας δικαιώνεται πλέον και από τους τότε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος “θυμήθηκε” σήμερα να αποποιηθεί τον αγώνα μας. Αγώνα στον οποίο συμμετείχε ο ίδιος ως υπουργός με όλες του τις δυνάμεις. Γιατί τέτοια ρήξη με την αλήθεια; Θα περιμέναμε περισσότερη γενναιότητα και λιγότερη υποκρισία. Υποτίθεται ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος ηγείται “κίνησης”. Φαίνεται ότι για λίγη δημοσιότητα θέλει να την οικοδομήσει πάνω στις σαθρές βάσεις που διαμορφώνει η παραποίηση της αλήθειας» αναφέρει –μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο κ. Παπανδρέου.
Άμεση ήταν και η απάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου
Αναρωτώμενος γιατί αισθάνεται τώρα ενοχές ο πρώην πρωθυπουργός, ο ιδρυτής της ΡΙΚΣΣΥ μιλά ανοικτά για κηπουρούς και καταγράφει ότι του έγινε πόλεμος για τις απόψεις του: «Ορισμένοι Υπουργοί είχαμε υποστηρίξει πως δεν έπρεπε. Η συνέχεια είναι γνωστή και είμαι από αυτούς που παλέψαμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε για την στήριξη της χώρας και των πολιτών της. Προσωπικά για αυτόν τον αγώνα έχω υποστεί τα πάνδεινα. Οι κηπουροί κρυμμένοι στο καλά προστατευόμενο βίο τους συνεχίζουν τα ίδια και χειρότερα».
«Η Ελλάδα των κηπουρών έλαβε τέλος» καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου