Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Διοργάνωση ημερίδας στην Κωνσταντινούπολη - Ζωγράφειο Λύκειο με θέμα: «Διαλεκτική Σχέση Αξιών - Περιβαλλοντική Κρίση»

      Το Γραφείο Περιβαλλοντικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινούπολης και υπό την αιγίδα της Α. Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου διοργανώνει ημερίδα την 1η Μαρτίου 2013 με θέμα:
«Διαλεκτική Σχέση Αξιών - Περιβαλλοντική Κρίση»
και σας προσκαλεί να συμμετέχετε είτε με τη φυσική σας παρουσία, είτε με εκπαιδευτικό υλικό, είτε ενεργοποιώντας εκπαιδευτικούς της Δ/νσής σας, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με την
Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.
      Πρόκειται για δράση που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά και στόχο έχει την ανάδειξη του έργου της Περιβαλλοντικής Αγωγής στην Ελληνική Εκπαιδευτική κοινότητα της «Πόλης». Η προβολή του θέματος που έχει σχέση με τον Άνθρωπο και την Αειφορική διαχείριση της ζωής του (σύμφωνα με το θεματικό τίτλο που αφορά στο σχολ. έτος 2012-2013 στις καινοτόμες δράσεις), αποτελεί το επίκεντρο της Διοργάνωσης ιδιαίτερα για το ξεχωριστό Κοινωνικό και Οικονομικό Περιβάλλον, που διερχόμαστε και μονοπωλεί το ενδιαφέρον της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχη που θα είναι και ο Κεντρικός Ομιλητής της Ημερίδας με αντίστοιχου περιεχομένου θέμα.
      Στο σύνολο της δράσης πέρα από την Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου 2013 στο Ζωγράφειο Λύκειο, από 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. συμπεριλαμβάνονται Επιλεγμένοι Προορισμοί της Κωνσταντινούπολης που έχουν σχέση με τη ζωή και την Ιστορία της Ελληνικής Ομογένειας της Πόλης.
      Θα ακολουθήσουν ακριβείς πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις εισηγήσεις της ημερίδας, τους Φορείς συνεργασίας, το κόστος συμμετοχής και το γενικότερο σχεδιασμό.
      Διάρκεια ταξιδιού: 28 Φεβρουαρίου- 3 Μαρτίου 2013.

Πα περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Περιβαλλοντικής στο τηλέφωνο: 2310 - 587 545.


ΔιευθυντήςΔευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Δυτικής Θεσσαλονίκης

Ματζιάρης Α. Παύκλος
Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ 12.01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου