Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Άγριος καυγάς στη Βουλή Προσβλητική αναφορά της Ραχήλ Μακρή στον πατέρα της Σοφίας Βούλτεψη - Την κυνηγούσαν για να της ζητήσουν το λόγο !

Άγριος καυγάς στη Βουλή Απίστευτες καταστάσεις έλαβαν χώρα στη Βουλή, με πρωταγωνίστριες τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, και τη συνάδελφό της των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουικ, διαμαρτυρήθηκε επειδή ο προεδρεύων Θανάσης Νάκος δεν του έδινε το λόγο.
Ακολούθησε ο εξής διάλογος ανάμεσα στις δύο βουλευτίνες:
Σοφία Βούλτεψη: “Βρε Τέρενς, είμαστε κι εμείς εδώ, πως κάνετε έτσι;”
Ραχήλ Μακρή: “Τι λες μωρή που είστε κι εσείς εδώ”
Σοφία Βούλτεψη: “Εγώ εδώ είμαι και με ξέρουν όλοι, εσύ που μεγάλωσες;”

Ραχήλ Μακρή: “Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη, εσύ ξέρουμε πού και πώς μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου;”
Σοφία Βούλτεψη: “Ποιος ήταν ο πατέρας μου;”
Ραχήλ Μακρή: “Άμα δεν τον ξέρεις θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν”
Σοφία Βούλτεψη: “Άει σιχτίρ ρε παλιοτσόκαρο”
Η αναφορά αυτή της κ. Μακρή προκάλεσε την “έκρηξη” των βουλευτών της Δημοκρατικής Αριστεράς Ασημίνας Ξηροτύρη και Δημήτρη Αναγνωστάκη, που κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της, φωνάζοντας “ντροπή σου, ο Βούλτεψης ήταν αριστερός ενώ εσύ είσαι χούντα”.
Η κ. Μακρή τράπηκε σχεδόν σε άτακτη φυγή από την αίθουσα του κοινοβουλίου, ενώ την ακολουθούσαν έξαλλοι συνάδελφοί της, φωνάζοντάς της.
“Θα πρέπει επιτέλους κάποιος να τη μαζέψει”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στον Τέρενς Κουικ, ο οποίος λίγο αργότερα επικοινώνησε με την κ. Βούλτεψη και της ζήτησε συγγνώμη, χαρακτηρίζοντας “ιεροσυλία” όσα ακούστηκαν για τον πατέρα της.
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου