Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Η καλύτερη δουλειά του... κόσμου


567e36bfc13c052a0ba86a194f09b33f LΈνας άνθρωπος που πληρώνεται για να περπατάει και να… πηδάει πάνω σε στρώματα δεν είναι για γέλια!
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Reuben Reynoso, που κάνει μία από τις πλέον παράξενες δουλειές στον κόσμο, η οποία, όπως υποστηρίζει «δεν είναι για τον καθένα». Ο Reynoso, που «πηδά» και περπατάει πάνω σε τρία τουλάχιστον στρώματα την ημέρα, το κάνει με το σωστό τρόπο, αφού είναι πλήρως εκπαιδευμένος γι’ αυτό.
Εργάζεται σε μία αμερικανική εταιρεία κατασκευή χειροποίητων
στρωμάτων, όπου οι μηχανές δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν το αντίστοιχο τεστ. Έτσι ο τυχερός επαγγελματίας δοκιμαστής στρωμάτων πρέπει να περπατήσει και να πηδήξει επάνω στα στρώματα προκειμένου να ανακαλύψει τυχόν εξογκώματα σε μέγεθος… μπιζελιού ή άλλες ατέλειες που θα μετατρέψουν τον ύπνο σε εφιάλτη!
Εργάζεται καθημερινά με οργανωμένο σχέδιο… αλμάτων και βημάτων, έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει όλη την επιφάνεια του στρώματος, ενώ δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σφάλματος. «Η διαδικασία είναι μια τελετουργία και σε τίποτα δεν μοιάζει με… τραμπολίνο, όπως μου λένε πολλοί», αναφέρει ο ίδιος. Όσο για το μισθό που παίρνει; Περίπου 3.000 δολάρια…! 
(newsbomb)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου