Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Σουηδός σκότωσε την ερωμένη του σε σαδομαζοχιστικό παιχνίδι!

A30736A504EC2816238DDF7126DBBC80Η 28χρoνη Γερμανίδα ξυλοκοπήθηκε 123 φορές με ραβδί, δέθηκε με καλσόν μέχρι ασφυξίας στο σπίτι του «αφέντη» της, που απλά υποστηρίζει ότι ήταν η ερωτική σκλάβα του στο διεστραμμένο παιχνίδι τους.
Η αστυνομία αποκάλυψε πως στο ημερολόγιο της η κοπέλα έγραψε λίγο πριν το θάνατο της: «μπορεί να είμαι η υποτακτική σου αλλά δεν είμαι μαζοχίστρια». Ο σαδιστής εραστής αντιλήφθηκε ότι μάλλον δεν θα κορυφωθεί το παιχνίδι τους όταν η κοπέλα σταμάτησε να αναπνέει, τότε κάλεσε ασθενοφόρο και απέτυχε να την επαναφέρει δίνοντας
της τις πρώτες βοήθειες.
Το θύμα εισήχθη στην εντατική ωστόσο μετά από δύο μέρες αποφάσισαν να κατεβάσουν το διακόπτη των μηχανημάτων υποστήριξης ζωής. Είχε ήδη υποστεί εγκεφαλική βλάβη.
Η κοπέλα είχε έρθει στην Σουηδία με πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών για να συναντήσει το «αγόρι» της που γνώρισε τυχαία σε προηγούμενη επίσκεψη της στην Σουηδία και κράτησαν μια επαφή μέσω internet. Στη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης τους καταναλώθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και έγινε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο «αφέντης» αντιμετωπίζει ποινή για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. (protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου