Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Θα γίνουν προσλήψεις αλλά άγνωστο πότε

Θα γίνουν προσλήψεις αλλά άγνωστο πότε
Στον τοπικό τύπο πριν από την περίοδο των εορτών δημοσιεύθηκε ανακοίνωση της βιομηχανίας φωσφορικών λιπασμάτων. Ήταν μία διαφορετική σε σχέση με τα θέματα της επικαιρότητας, πολύ ενδιαφέρουσα ανακοίνωση, για την πρόσληψη προσωπικού στο εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης.
Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων έληξε χθες. Υπολογίζεται ότι κατατέθηκαν ηλεκτρονικά περισσότερες από 100 αιτήσεις. Η διαδικασία από δω και πέρα παραμένει αρκετά θολή, καθώς κανείς δε γνωρίζει ακριβώς, πότε θα γίνουν οι προσλήψεις, πως θα κριθούν οι αιτήσεις και πόσοι ακριβώς άνεργοι ή εργαζόμενοι σε άλλες επιχειρήσεις θα
προσληφθούν.
Όλα είναι στον αέρα. Πάντως είναι γεγονός ότι το εργοστάσιο έχει μεγάλη ανάγκη από περισσότερους εργαζόμενους, λόγω των πολλών πρόσφατων συνταξιοδοτήσεων.
Οι προσλαμβανόμενοι θα προσληφθούν με βάση τη νέα σύμβαση εργασίας, το νέο εσωτερικό οργανισμό, που υπογράφηκε πρόσφατα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας θα προσληφθούν μηχανικοί, χειριστές, αλλά και εργάτες. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού η βιομηχανία φωσφορικών λιπασμάτων, παρά τις περιπέτειες Λαυρεντιάδη, συνεχίζει και δουλεύει φουλ. Αγοράζει πρώτες ύλες, παράγει λιπάσματα, τα οποία πουλά και στην εσωτερική αλλά και στην εξωτερική αγορά.
Σε γενικές γραμμές η Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων θα χρειασθεί πιθανώς εντός του 2013, να κάνει νέες προσλήψεις, αφού το προσωπικό δεν είναι επαρκές, γι΄ αυτό και όσοι αποτύχουν να προσληφθούν σε αυτήν τη διαδικασία θα πρέπει να έχουν αυξημένη την προσοχή του στη βιομηχανία φωσφορικών λιπασμάτων, όπου τα εργατικά χέρια, με βάση τη σημερινή λειτουργία του εργοστασίου, δεν είναι αρκετά.
Κατά τα άλλα στο εργοστάσιο επικρατεί ηρεμία, υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά, με τη λειτουργία του και ότι η βιομηχανία φωσφορικών λιπασμάτων δε θα επηρεασθεί καθόλου από τις περιπέτειες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου