Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τα μουλάρια έμειναν, οι Αλβανοί λαθροϋλοτόμοι το' σκασαν!


F82E5731BC28C10ACDB0C0A68989CCB0Έμειναν με την… όρεξη οι παράνομοι Αλβανοί υλοτόμοι που ρήμαζαν τα δέντρα στον ορεινό όγκο του Γράμμου! Η εμφάνιση αστυνομικών και δασικών υπαλλήλων που συνόδευαν τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο στην αυτοψία για τη λεηλασία των δασών, τους έτρεψε σε φυγή αφήνοντας πίσω τους τα… μουλάρια που είχαν ήδη φορτώσει με ξυλεία!
Τα πέντε μουλάρια κατασχέθηκαν μαζί με τα κούτσουρα που κουβαλούσαν, αλλά οι δράστες πρόλαβαν να επιστρέψουν πεζή στην πατρίδα
τους. Η δράση των Αλβανών λαθροϋλοτόμων έχει αυξηθεί, παρά τα αναχώματα που εμποδίζουν τη διέλευση οχημάτων από την γειτονική χώρα αφού το πρόβλημα λύνεται με τα ανθεκτικά μουλάρια!
Την τελευταία πενταετία, οι Αλβανοί ξυλοκόποι έχουν μετατρέψει σε κούτσουρα γύρω στα 3.500 στρέμματα και από τότε που καταργήθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο στον Τρίλοφο Καστοριάς οι «επισκέψεις» τους έχουν πυκνώσει ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, είναι τόσο το θράσος τους, που πωλούν τα καυσόξυλα ακόμη και στην… ελληνική αγορά! 
(protothema)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου