Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τα κοινοβουλευτικα κινητρα, της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας

Όταν το καλοκαίρι ο Α. Σαμαράς έλεγε ότι θα τους κατεβάσει τους κουκούλες κανείς μας δεν φανταζόταν την νευρικότητα που θα προκαλούσε στους γνωστούς αγνώστους κύκλους και πολύ σύντομα θα τις κατέβαζαν μόνοι τους αυτοπροδιορίζοντας εαυτούς ''ως αναρχικούς'', χαρακτηρίζοντας κέντρα παραγωγής τρομοκρατίας ''ως πολιτιστικά κέντρα'' και ''φροντιστήρια γλωσσών. Με επιχειρήσεις της αστυνομίας ανακατάληψης κτιρίων, κάτι αδιανόητο τόσα χρόνια, με ανακοινώσεις...

...από την κυβέρνηση με γλώσσα σκληρή και αληθινή για το ποιος κρύβεται πίσω από τις συνεχόμενες επιθέσεις καταλαμβάνουν πολιτικά γραφεία, ραδιοφωνικούς σταθμούς και χτυπάνε σπίτια παλιών συναγωνιστών-δημοσιογράφων αναγκάζοντας την αξιωματική αντιπολίτευση να καταδικάσει τις επιθέσεις εναντίον τους όταν μέχρι χθες καίγονταν, καταστρέφονταν περιουσίες πολιτών και ο ΣΥΡΙΖΑ σφύριζε αδιάφορα.

Καθημερινά πλέον οι "αντιεξουσιαστές" και οι λοιποί "αναδιαμονεις του πλούτου των τραπεζών "ανεβάζουν στροφές" σε επίπεδο "αγώνα".

Σκοπός και στόχος τους είναι να αρχίσει ένας νέος γύρος "Δεκεμβριανών 2008". 

Αυτά τα "Δημοκρατικά άτομα" επιδιώκουν με τις ενέργειες τους να γίνει ένα λάθος. Αποβλέπουν και  επιδιώκουν ένα θύμα.

Ένα δικό τους θύμα, έναν νέο ήρωα.

Έναν "ήρωα" που θα τους δώσει το "δικαίωμα να νομιμοποιηθούν", να κάψουν τα πάντα όπως και στο παρελθόν, ενοχοποιώντας ταυτόχρονα τον Αντώνη Σαμαρά που τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους.

Η τρομοκρατία αυτή έχει "δημιουργήσει" (ας το πούμε και έτσι) δυο "μέτωπα".

1. Τους αναρχοαυτόνομους, που επιζητούν το χάος, οι οποίοι έχουν και "στέγη" και "πλάτη".

και 2, όλους τους άλλους που είναι, ενάντια στην αναρχία, το χάος, ενάντια στην καταστροφή, ενάντια στην πρέζα και την ύπνωση της νεολαίας, ενάντια στις ανεύθυνες θεωρίες και στον δρόμο του τίποτα.

Ενάντια και σε αυτούς που τους υποθάλπουν και τους έχουν προμετωπίδα, ενάντια στο κόμμα που τους "στεγάζει" και στον σύντροφο "καταληψία" Τσίπρα.

Η μάχη αυτή θα είναι μετωπική και θα καθορίσει το μέλλον της χώρας μας, για άλλη μια φορά στην Ιστορία.

elpidablog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου