Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Προς λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ μετά τη συνάντηση Σαββίδη-Σαμαρά


PAOK Savidis-1-NAI

Σε άμεση εξόφληση του πρωτογενούς χρέους και απαλλαγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από πρόστιμα και προσαυξήσεις συμφώνησαν ο Ι. Σαββίδης και ο υπουργός Οικονομικών
Το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ συζήτησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση οδεύει προς οριστική λύση με άμεση εξόφληση του πρωτογενούς χρέους (περίπου 11,5 εκατ. ευρώ) και απαλλαγή της ΠΑΕ από τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις που ανεβάζουν το ποσό στα 28 εκατ. ευρώ.
Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για τις δύο συναντήσεις που είχε σήμερα ο
μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδης, με τον Υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, και τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
 «Συναντήσεις είχε σήμερα στην Αθήνα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα. Στις δύο συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Σαββίδης συζήτησε το θέμα των χρεών της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. προς το ελληνικό δημόσιο.
Ενημερώθηκε για τις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης γύρω από το θέμα των χρεών των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών, καθώς όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια των επαφών η οποιαδήποτε ρύθμιση θα ευνοήσει το σύνολο των ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών.
Ο κ. Σαββίδης θα παραμείνει σήμερα στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League». (voria.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου