Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Θα κάνει άνοιγμα στην Αριστερά ο Αλέξης σήμερα;


Σήμερα το απόγευμα θα λάβει χώρα η εξ αναβολής συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναμένεται να μπουν στο τραπέζι όλα εκείνα που έχουν δημιουργήσει φθορά στην εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίως τις τελευταίες μέρες.
Το ρεπορτάζ λέει πως υπάρχουν στελέχη της αριστερής πτέρυγας που θα καλέσουν σε μία ιδιότυπη απολογία τον Αλ. Τσίπρα, κυρίως για την αναδίπλωση των θέσεών του, όπως αυτές εκφράστηκαν στις συναντήσεις που έκανε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού αλλά και στην πρόσφατη συνέντευξή του στην ΝΕΤ.
Οι Προεδρικοί βέβαια υποστηρίζουν πως δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του Αλ.Τσίπρα, αλλά η
όποια κριτική εντάσσεται στο πλαίσιο τους δημοκρατικού εσωκομματικού διαλόγου που αποτελεί συστατικό στοιχείο του ΣΥΡΙΖΑ.
Με ενδιαφέρον αναμένουμε “λένε κάποιοι” την τοποθέτηση του Π. Λαφαζάνη, ενώ άνθρωποι που είναι κοντά στον κομμουνιστογενή βουλευτή αναφέρουν με χιούμορ “Λέτε να κάνει Άνοιγμα στην Αριστερά Σήμερα ο Αλέξης;”
Σε κάθε περίπτωση, συνιστώσες και «προεδρικοί» φαίνεται πως ετοιμάζονται για την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου και θα διαφανούν οι προθέσεις όλων εν όψει του ιδρυτικού συνεδρίου.
Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου