Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Κάποιος να θυμήσει στα "ολυμπια"-κά εγκεφαλο-ΚΑΜΜΕΝΑ ότι ο Κ.Κ. ακούει Πανούλης κα βγάζει έρπη




Κάτω τα χέρια απ’ τον Καραμανλή. 

Για τις συνέπειες δεκαετιών Πασοκικής λαίλαπας κάποιοι μυστήριοι προσπαθούν να κατηγορήσουν τον ΚΚβ’ γιατί δεν μπόρεσε λέει να τις αντιμετωπίσει.
 

Τι να πρωτοαντιμετωπίσει; 

Την Πασοκική νοοτροπία, το χρηματιστήριο, την Ζήμενς, τα υποβρύχια, τους εξοπλισμούς, την Ολυμπιάδα, την Πασοκική συμμορία;
 

Η Ελλάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει από την θηλιά του ΠΑΣΟΚ παρά με έναν τρόπο. Έπρεπε να καταστραφεί η Ελλάδα για να καταστραφεί το ΠΑΣΟΚ!
 

Η Νίνα Γουδέλη είχε πει ότι πρέπει να περάσουν 2-3 γενιές για να διορθωθεί το DNA των Ελλήνων από την βλάβη που προκαλεσε το ΠΑΣΟΚ, ο Σημίτης και ο Παπανδρέου. ότι και να έκανε ο ΚΚβ’ ήταν νομοτέλεια το τι θα ακολουθουσε.
 

Παρ’ όλα αυτά, μόλις ανέλαβε, πήγε να ξεδοντιάσει τους καναλάρχες εργολάβους με τον Βασικό Μέτοχο τους οποίους ξεμπρόστιασε μάλιστα στον Ελληνικό λαό ονομάζοντας τους “νταβατζήδες”. 

Η διαπλοκή είχε φροντίσει πριν ακόμα βγει ο ΚΚβ’ να του στήσει ολόκληρο δίκτυο υποκλοπών για να μπορέσει να τον ελέγξει. 

Το κομματικό κράτος του ΠΑΣΟΚ, οι εργατοπατέρεςκαι τα πασοκικά κρατικοδίαιτα διαπλεκόμενα ΜΜ”Ε” έδειχναν τα δόντια τους σε κάθε προσπάθεια του να προωθήσει οτιδήποτε καλό.
 

Στο εσωτερικό μονος, απέναντι σε όλα αυτά, είχε το σθένος να ορθώσει το ανάστημα του στο εξωτερικό επιλέγοντας καθαρά Ελληνική εξωτερική πολιτική. Βέτο στα Σκόπια, ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, αγωγοί με τους Ρώσους, Κινέζικες επενδύσεις.
 

Ήρθε τότε στην Ελληνική διαπλοκή να προστεθεί και η ευρωαμερικάνικη εναντίον του. Μέχρι τότε είχαμε ολυμπιάδες σκανδαλολογίας στα σάπια ΜΜ”Ε”. Αφού αυτά δεν είχαν το εφικτό αποτέλεσμα, μετά ήρθαν οι απεργίες, οι καταστροφές. 

Οι εκατοντάδες φωτιές που έμπαιναν μετά τα μεσάνυχτα σε όλη την χώρα. Ε, κάπου όλα αυτά θα έπειθαν τον κόσμο ότι ο ΚΚβ’ είναι ανεπαρκής.
 

Γι’ αυτό σας έστειλαν τον διαπλανητικό βλάκα, τον παγκόσμιο τουρίστα ο οποίος έφερε τον όλεθρο και την καταστροφή. Αμετανόητοι ορισμένοι μετά τα όσα έγιναν από το 2009 δείχνουν να μην καταλαβαίνουν το μέγα λάθος στο οποίο υπέπεσαν με την βοήθεια των ΜΜ”Ε” ρίχνοντας τον ΚΚβ’ για να έλθει ο πρακτορίσκος. ΕΛΕΟΣ!






Γράφει ο Λάμπης Π.
http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου