Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ταξικές διαφορές και στον ΣΥΡΙΖΑ

Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στο διαδίκτυο για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να ταξιδέψει στην Αμερική business class, σύμφωνα με το “Βήμα”.
Ο κ. Τσίπρας, μαζί με τους συνεργάτες του, κάθισε στην πρώτη θέση καθώς και η κυρία Ρένα Δούρου, αλλά στην οικονομική θέση ταξίδεψαν οι κ.κ. Δραγασάκης, Παπαδημούλης και Ντατσόπουλος.
Να λοιπόν που υπάρχουν ταξικές διαφορές και στον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι στην πρώτη θέση άνετοι και ωραίοι με τις σαμπάνιες τους και τις ωραίες αεροσυνοδούς και άλλοι στην δεύτεροι με τα πλαστικά φαγητά και τα μωρά που κλαίνε
όλη την ώρα
Υπενθυμίζουμε ότι ακόμα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ταξίδεψε στην Αμερική στην οικονομική θέση όταν εκπροσώπησε τη χώρα μας στη Σύνοδο Κορυφής, τον περασμένο Ιούνιο.
Η ομάδα του Αλέξη
Η Ρένα Δούρου εξαιτίας και των σχέσεων που είχε αναπτύξει ως επιστημονική συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων, έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην διοργάνωση του ταξιδιού. Ο Γ.Μηλιός και ο Γ. Σταθάκης κάνουν προσπάθειες, έστω για μια φωτογραφία  με τους νομπελίστες οικονομολόγους Τζόζεφ Στίγκλιτς και Πολ Κρούγκμαν, οι οποίοι κρατούν αποστάσεις από τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ευρώπη.Ο Ν. Παππάς έχει την ευθύνη για τις επαφές με τους δημοσιογράφους αλλά και με τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου