Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Μας περνάνε για χαζούς στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιον πια ότι θεωρεί τους πολίτες αυτής της χώρας τουλάχιστον χαζούς, χαμηλής νοημοσύνης, ανόητους…Ταΐζει κουτόχορτο και πιστεύει ότι όλοι θα το φάμε!
Ευτυχώς για μας, δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας ψεκάζουν και η αντίληψή μας παραμένει υψηλή.
Η διγλωσσία, η λογοκρισία, το κρυφτούλι του ΣΥΡΙΖΑ έχει πια αποκαλυφθεί!
Και εξηγώ…
Τι συνέβη χθες και ο ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά μετά από ώρες εκνευρίστηκε με την αποκάλυψη του video του αναρχοαυτόνομου βουλευτή του Διαμαντόπουλου;
  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τα κανάλια, τη Νέα Δημοκρατία, τον κόσμο ολάκερο, γιατί το video που «έπαιξε» είναι αποσπάσματα της ομιλίας του μέγιστου Διαμαντόπουλου
Και ερωτώ: Ποιο το πρόβλημα;
Ο ΣΥΡΙΖΑ στην απάντηση που έστειλε, απόσπασμα της ομίλιας δεν παρουσιάζει μόνο; Τι τον
ενόχλησε; Ότι παρουσιάστηκαν και τα αποσπάσματα που θα ήθελε να μην υπάρχουν!
  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με τη λογική της χρήσης αποσπασμάτων σε video και μάλιστα μαθαίνω ότι στέλνει και επιστολές στο ΕΣΡ.
Και φαντάζομαι: ότι θα στείλει επιστολή στο ΕΣΡ, καλώντας το ίδιο του το κόμμα και τη διαφημιστική του εταιρεία να πληρώσουν πρόστιμο για την επίσημη προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, που το δεύτερο τηλεοπτικό του σποτ, ήταν η συρραφή αποσπασμάτων ομιλιών άλλων πολιτικών αρχηγών, όπως ο Βενιζέλος και Σαμαράς.
                                        
  1. Το απόσπασμα που έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ ως διορθωτικό, τι αλλάζει στ΄αλήθεια;
Και απαντώ: Απολύτως τίποτα
Ο μέγιστος βουλευτής Διαμαντόπουλος και σε αυτό το απόσπασμα, δεν καταδικάζει τη βία απ΄όπου κι αν προέρχεται, συνεχίζει να εξισώνει την πραγματική βία των βομβιστικών επιθέσεων, των θυμάτων, του αίματος, των επιθέσεων τύπου Χατζηδάκη με – αν είναι δυνατόν – τα νομοσχέδια που ψηφίζει μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Συνεχίζει να μην αποδέχεται την ανομία στην κατάληψη στη Βίλα Αμαλία (ας ενημερώσει κάποιος και τη ΔΕΗ, ώστε να του στείλει του μέγιστου Διαμαντόπουλου τον λογαριασμό για το ρεύμα που έκλεβαν τόσο χρόνια οι καταληψίες και πληρώναμε εγώ κι εσύ τα κορόιδα)
Γιατί λοιπόν η σκορδοκαήλα για να μην παίξει το video και για να μαζευτεί το θέμα;
Πρώτον, το αυτονόητο: Γιατί ότι και να παίξει από το video, o ΣΥΡΙΖΑ εκτίθεται.
Δεύτερον, για να καλύψουν τα ψεύδη που κυκλοφορούσαν από χθες το πρωί- υιοθετώντας το «εγκυρότατο» … indymedia- για τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης! Αλήθεια, έστειλε επιστολή ο ΣΥΡΙΖΑ και στον έτερο βουλευτή του Παπαδημούλη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και κατασυκοφάντηση του κ.Δένδια ή ακόμη;
Τρίτον και κυριότερον: Για να μην ασχοληθεί κανείς με την συγκλονιστική οβιδιακή μεταμόρφωση του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, σε απλά ελληνικά την κωλοτούμπα του Αλέξη, χθες στην ομιλία του στο Brookings.
Alexis εσωτερικού versus Alexis εξωτερικού
Τι δήλωσε χθες ο Αλέξης;
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταργήσει το μνημόνιο ούτε με ένα νόμο, ούτε με τίποτα, αλλά θα συνεχίσει τις πολιτικές των μεταρρυθμίσεων..και για να μην κατηγορηθώ ως πλαστογράφος, παραθέτω τα αποσπάσματα του Αλέξη:
«Υπάρχει κάτι να φοβηθεί κανείς από την Αριστερά στην Ελλάδα; Με ποιο τρόπο είμαστε ριζοσπαστικοί; Οι κινδυνολόγοι θα σας πουν ότι το κόμμα μας, αν έρθει στην κυβέρνηση, θα σκίσει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα βγάλει τη χώρα έξω από την ευρωζώνη,  θα διακόψει τους δεσμούς της Ελλάδας με την πολιτισμένη Δύση, ότι η Ελλάδα θα γίνει μια νέα Βόρεια Κορέα.Αυτό είναι κινδυνολογία στα χειρότερά της. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα μου, δε θέλει τίποτα από αυτά. Ήμασταν πάντα, και πάντα θα παραμείνουμε, ένα ευρωπαϊκό κόμμα.»
«Έτσι, αν οι ριζοσπαστικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορούν στο να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Και αν δεν πρόκειται να σκίσει τις συμφωνίες μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι σημαίνει η ετικέτα μας ως Ριζοσπαστικής Αριστεράς;Σημαίνει ότι το είμαστε έτοιμοι για ριζικές μεταρρυθμίσεις στο κράτος, ώστε να δημιουργηθεί ένα σταθερό περιβάλλον δικαιοσύνης, αναδιανομής του πλούτου, και επενδύσεων.»
Υ.Γ.1: Θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε ένα videaki  με τα συγκεκριμένα χθεσινά αποσπάσματα της χθεσινής ομιλίας του Αλέξη σε σχέση με όσα έχει δεσμευθεί εδώ…ένα videaki Alexis εσωτερικού versus Alexis εξωτερικού…Και μην  κωλώνετε με την λογοκρισία, για την ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να λογοκρίνει μόνο την ΑΥΓΗ!
Υ.Γ.2: Προς πιθανούς ενδιαφερόμενους του ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί να θέλουν να με παραπέμψουν στη δικαιοσύνη, τους ενημερώνω ότι δηλώνω «πολιτιστικός» καταληψίας του κοινωνικού ηλεκτρονικού χώρου του antinews, άρα είμαι υπό την προστασία τους (και το ρεύμα δικό μου, don’t worry).
Asterix 
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου