Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Δύο περιστατικά, την ίδια ώρα, στην ίδια περιοχή


Δύο περιστατικά, την ίδια ώρα, στην ίδια περιοχή

Λίγο μετά τις 2.00 μετά το μεσημέρι, στην ίδια περίπου περιοχή, υπήρξαν δύο περιστατικά, στα οποία επενέβη με επιτυχία η πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας.
Το πρώτο αφορούσε πυρκαγιά σε επιβατικό αυτοκίνητο, με πινακίδες Θεσσαλονίκης, την ώρα που αυτό κινούνταν επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης προερχόμενο από τον Κόμβο Φαλήρου.
Το αυτοκίνητο για άγνωστο λόγο πήρε φωτιά. Έσπευσε η Πυροσβεστική υπηρεσία που περιόρισε τη ζημιά.
Για αρκετή ώρα ο Κόμβος Φαλήρου ήταν κλειστός, αφού το περιστατικό κινητοποίησε το ΕΚΑΒ, δύο
οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ένα όχημα από το τμήμα τροχαίας.
Όταν οι πυροσβέστες τέλειωσαν τις εργασίες κατάσβεσης, πριν καλά – καλά καθαρίσουν το οδόστρωμα, κλήθηκαν σε άλλο περιστατικό στην ίδια περιοχή. Περίπου τριακόσια μέτρα πιο ψηλά, επί της οδού 7ης Μεραρχίας. Είχε πάρει φωτιά καμινάδα, σ΄ ένα διαμέρισμα. Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας, κι αντιμετώπισαν εύκολα το περιστατικό.
Το γεγονός ότι τα δύο περιστατικά έγιναν το μεν πρώτο στον κόμβο Φαλήρου, το δε δεύτερο στην οδό 7ης Μεραρχίας, δημιούργησαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην πόλη, σε μία στιγμή που το κέντρο άδειαζε.
Όσοι είχανε την ατυχία να κινηθούνε χθες το μεσημέρι από το κέντρο προς τις δυτικές και βόρειες συνοικίες της Καβάλας, εγκλωβίστηκαν σε ουρές που ήταν τεράστιες. Έκλεισε όλη η οδός Ερυθρού Σταυρού, όλη η οδός Βενιζέλου, ακόμη και η οδός Δαγκλή και η οδός Κομνηνών.
Μετά από παραμονή αρκετών λεπτών τα αυτοκίνητα συνέχισαν την πορεία τους σε δρόμους που επιτέλους ήταν άδειοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου