Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Γιάννης Α. Πασχαλίδης Βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συναντήσεις στην Αθήνα.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013,
Η τουριστική προβολή του Δήμου Παγγαίου ήταν το θέμα της συνάντησης που είχε σήμερα ο Βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Γ.Γ. του Υπουργείου Αναστάσιο Λιάσκο, μαζί με τον Δήμαρχο Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη και την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κρυσταλλία Παπανικολάου.
Ο κ. Πασχαλίδης στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην κατασκευή του Καταφυγίου Σκαφών στο Λιμένα Λιμεναρίων Θάσου, ενός έργου ιδιαίτερης τουριστικής και αναπτυξιακής σημασίας. Με τη
διαδικασία της ανοιχτής δημοπρασίας, επιλέχθηκε ο ανάδοχος του έργου και εκκρεμεί η υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Ζητήθηκε η συμβολή της Υπουργού στην επίσπευση των διαδικασιών, ώστε να προχωρήσει η κατασκευή, χωρίς κίνδυνο απώλειας της χρηματοδότησης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο.
Παράλληλα, ο κ. Πασχαλίδης, συζήτησε με την Υπουργό, για τους τρόπους ανάπτυξης του Θρησκευτικού Τουρισμού στην περιοχή μας.
Νωρίτερα, ο Βουλευτής, επισκέφτηκε τον Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσο-Κωνσταντίνο Βολουδάκη, για να του επισημάνει τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη συγχώνευση του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Καβάλας με το αντίστοιχο της Δράμας, που έχουν ως αποτέλεσμα την πτώση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες με αναπηρία, της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου