Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΝΔ: "Ας πάψει να προκαλεί ο κάθε κ. Καραγιαννίδης τους Έλληνες"



 Σε υψηλούς τόνους απάντησε η Νέα Δημοκρατία στα όσα είπε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης, στο BHMA FM.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι: "αμέσως μετά τον Εκπρόσωπο του κ. Τσίπρα, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρ. Καραγιαννίδης, απευθυνόμενος προφανώς στους κουκουλοφόρους, κατέστησε σαφές πως, για να αναβαθμιστούν και εκείνοι σε βουλευτές του κόμματος, οφείλουν να έχουν τουλάχιστον δύο ρόπαλα, αντιασφυξιογόνες μάσκες και να έχουν εντρυφήσει στον "τσελεμεντέ του αναρχικού". Επιβεβαιώνοντας, έτσι, πλήρως την προστασία του ΣΥΡΙΖΑ στους κουκουλοφόρους. Και ας πάψει να προκαλεί ο κάθε κ. Καραγιαννίδης τους Έλληνες, κρυπτόμενος πίσω από τη βουλευτική του ασυλία".
 
Νωρίτερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδης είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων,στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM: "Εχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει. Τα ρόπαλα αυτά είναι σαν αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα".
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου