Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Παπαδημούλης: Αθλιότητα να φορτώσουν στον ΣΥΡΙΖΑ τη «Βίλα Αμαλία»... κατά τύχη ήταν μέσα ο καθεστωτικός ληστής του Βούτση...

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha χαρακτήρισε ως συκοφαντική αθλιότητα την προσπάθεια να φορτώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ τις καταλήψεις στη «Βίλα Αμαλία». Προφανώς όταν τα έλεγε δεν ήξερε ότι ήταν μέσα στους καταληψίες ο προσφατα αποφυλακισθέντας καθεστωτικός ληστής, γιος του συντρόφου Βούτση... άσε που δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τα συντρόφια της βίλας!
Έκαναν κάτι παράνομο ή κακό τα παιδιά;Γιατί το left.gr, ο Βούτσης και ο Κουράκης τα υπερασπίζονται...

«Βολεύει κάποιους η ανακατάληψη της βίλας Αμαλία κι το κυνήγι “κλέφτες κι αστυνόμοι”. Η προσπάθεια να φορτώσουν τη δραστηριότητα στη «βίλα Αμαλία» στο ΣΥΡΙΖΑ είναι συκοφαντική αθλιότητα», τόνισε ο φανερά εκτός τόπου και χρόνου κ. Παπαδημούλης, ο οποίος χαρακτήρισε ως απαράδεκτη κίνηση την κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ. Προφανώς το παιχνίδι κλέφτες και αστυνόμοι που ανέφερε το ξέρει γιατί το παίζουν πολύ καλά οι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ: Οι Βουτσοκουράκηδες που υπερασπίζονται  τις παράνομες καταλήψεις, κάνουν τους "κλέφτες" και οι Παπαδημούληδες που τάσσονται δήθεν με τη νομιμότητα, κάνουν τους "Αστυνόμους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου