Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

“Θρίαμβος” της Ε.Κ. Καβάλας – 73-78 την Χαποέλ Γκαλίλ Γκιλμπόα


“Θρίαμβος” της Ε.Κ. Καβάλας – 73-78 την Χαποέλ Γκαλίλ Γκιλμπόα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο “First Six” της Βαλκανικής Λίγκας η Καβάλα, μιας και οι παίκτες του Αγγελου Κορωνιού επικράτησαν εκτός έδρας της κατόχου του τροπαίου Χαποέλ Γκαλίλ Γκιλμπόα με 73-78.
Από την αρχή του ματς οι παίκτες του Αγγελου Κορωνιού έδειξαν τις άγριες διαθέσεις του, μιας επέβαλλαν τον ρυθμό τους και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας προβάδισμα πέντε πόντων (19-24). Στην δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, βρήκαν τις επιθετικές λύσεις και ισορρόπησαν το ματς. Η Καβάλα πήγε στα
αποδυτήρια προηγούμενη με 39-40.
Το “θρίλερ” συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αλλά χάρη στους πόντους του Στιβ Πάνος και του Δημήτρη Καλαμπάκα στο τέλος της τρίτης περιόδου, η Καβάλα κατάφερε να έχει μια διαφορά επτά πόντων (56-63). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες μέχρι το 35ο λεπτό δεν είχαν επαφή με το καλάθι, αλλά μετέπειτα η Καβάλα βρήκε ρυθμό και χάρη σε ένα δίποντο του Μίτροβιτς άνοιξε την ψαλίδα της διαφοράς στους δέκα πόντους (63-73) στο 37ο λεπτό. Η Καβάλα άντεξε στην πίεση της Γκαλίλ Γκιλμπόα στα τελευταία λεπτά και πήρε τη νίκη με 73-78.
Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου