Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Εγνατία: Δύο καραμπόλες με τραυματίες και μια νεκρή γυναίκα 28 αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στα δύο απανωτά τροχαία


Εγνατία: Δύο καραμπόλες με τραυματίες και μια νεκρή γυναίκα

Φονικές καραμπόλες οχημάτων σημειώθηκαν στην Εγνατία το πρωί της Τρίτης. Αρχικά υπήρξε ανατροπή φορτηγού, αλλά στο τροχαίο ενεπλάκησαν και άλλα οχήματα. Ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 24 και ανάμεσά τους βρίσκονται μια έγκυος και τρία παιδιά. Νεκρή από τη σύγκρουση είναι μία 19χρονη κοπέλα.
Το πρώτο ασθενοφόρο, που ήρθε για να παραλάβει τους πρώτους τραυματίες, μαζί και την έγκυο γυναίκα και να τους μεταφέρει σε
νοσοκομείο της Βέροιας, ενεπλάκη στο δεύτερο ατύχημα.


Η τραυματίας έγκυος γυναίκα βρίσκεται σε διαστολή και διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Μεταφέρεται εσπευσμένα για τοκετό, καθότι κυοφορεί δίδυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δε διατρέχει κίνδυνο, ούτε η ίδια, ούτε τα δίδυμα. Πάντως, τέσσερις τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Παράλληλα, τέσσερις επιβαίνοντες των οχημάτων παρέμειναν εγκλωβισμένοι και στη συνέχεια η πυροσβεστική τους απεγκλώβισε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις δύο καραμπόλες συμμετείχαν 28 αυτοκίνητα, 19 στην πρώτη, εννέα στη δεύτερη και το φορτηγό που είχε ανατραπεί.
Κλειστό παρέμεινε για ώρες το ρεύμα της Εγνατίας Οδού προς Θεσσαλονίκη στο ύψος του Κλειδιού Ημαθίας, λόγω του σοβαρού τροχαίου που προκλήθηκε από την ομίχλη που έχει καλύψει την περιοχή. Στις 15:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία.


Η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνά τα 2 χιλιόμετρα, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται με πολλά προβλήματα μέσα από παρακαμπτήριες οδούς. Οι οδηγοί εκτρέπονται μέσω Αλεξάνδρειας.


                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου