Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΜΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2013

  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου στην ΕΛΜΕ Γρεβενών που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στα Γρεβενά, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
          Σε σύνολο 234 ψηφισάντων, υπήρχαν 228 έγκυρα και 6 λευκά ψηφοδέλτια.
Η ΔΑΚΕ έλαβε 75 ψήφους και καταλαμβάνει 2 έδρες:
1) Μαρία Φακή και
2) Δημήτρης Καραγιάννης.
Οι Ανεξάρτητοι Καθηγητές 69 ψήφους και καταλαμβάνουν επίσης 2 έδρες:
1) Δημήτρης Γκατζιούρας και
2)Ευθύμιος Πολύζος.
Η ΠΑΣΚ / έλαβε 57 ψήφους και εκλέγει την Δέσποινα Μίχου.

Η ΕΣΑΚ- ΔΕΕ συγκέντρωσε 27 ψήφους και δεν εκλέγει κανέναν.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι:
Δημήτρης Καραστέργιος (ΔΑΚΕ),
Ευάγγελος Σιούμπουρας (Ανεξάρτητοι Καθηγητές) και
Βασίλειος Σούλας (ΠΑΣΚ).

 

Ευχαριστήριο μήνυμα για την εκλογή μας στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών.

Φακή Μαρία - Καραγιάννης Δημήτρης

Αγαπητοί Συνάδελφοι

« Ευχαριστούμε...»
          Μια ακόμη εκλογική μάχη για τους εκπροσώπους μας στην Ε.Λ.Μ.Ε. ολοκληρώθηκε. Οι συνάδελφοι μάς εξέλεξαν στο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών.
          Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Σε όσους συναδέλφους δε μας στήριξαν με την επιλογή τους, θα θέλαμε να τους διαβεβαιώσουμε, ότι θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να τους εκπροσωπήσουμε επάξια στο  Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Γρεβενών, γιατί μετά τις εκλογές τη μόνη ταυτότητα που θα έχουμε θα είναι αυτή του εκπροσώπου των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
          Ξεκινάμε μαζί ένα καινούργιο αγώνα με γνώμονα τα προβλήματα του κλάδου μας, τις αρχές και τις αξίες που έθεσε  στις Γενικές του Συνελεύσεις.
Συνάδελφοι,
          επειδή τα προβλήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε θα είναι γιγαντιαία, γιγαντιαίος και κοινός θα πρέπει να είναι και ο αγώνας μας, για να κλείσουμε το δρόμο σε οποιαδήποτε σχέδια εναντίον του δημόσιου σχολείου, της εκπαίδευσης και των λειτουργών της.
          Όλοι οι συνάδελφοι, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι, πιεσμένοι από τα μέτρα  του μνημονίου, έδωσαν πολιτική διάσταση στην ψήφο τους, αλλά δεν ξέχασαν και συνδικαλιστές, που δε συμβιβάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια με τις εκάστοτε κυβερνητικές επιλογές.
          Ο γερασμένος τρόπος σκέψης, ο ξύλινος λόγος, ο εναγκαλισμός συνδικαλιστών με τα κόμματα, είναι κυρίως οι λόγοι που οι νέοι συνάδελφοι γυρίζουν τη πλάτη στο συνδικαλισμό και στα συνδικάτα, όπως τουλάχιστον μας τους ανέφεραν.
          Οι ευθύνες λοιπόν όλων μας είναι πολλές. Θα πρέπει να αλλάξουμε, θα πρέπει να πείσουμε, θα πρέπει να εναντιωθούμε σθεναρά σε οποιοδήποτε πολιτικό μέτρο μας πλήττει.

Συνάδελφοι,
          Κανένας εφησυχασμός λοιπόν, με όραμα και ελπίδα ενωμένοι, κοντά στα συνδικάτα και στους αγώνες του κλάδου.
Φακή Μαρία ΠΕ 11
Καραγιάννης Δημήτρης ΠΕ 03
(Εκλεγμένοι με το ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου