Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Κρεμάστηκε 12χρονος επειδή... τον απέβαλαν από το σχολείο

Κρεμάστηκε 12χρονος επειδή... τον απέβαλαν από το σχολείο
 ΣΟΚ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Κρεμάστηκε 12χρονος επειδή... τον απέβαλαν από το σχολείο
Συνεχίζονται οι έρευνες για την αυτοκτονία του 12χρονου Jordan Green από τη Βρετανία αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο. Τον περασμένο Ιούνιο, κρεμάστηκε στο δωμάτιό του, όταν οι καθηγητές του τον απέβαλαν από το σχολείο.

Ο 12χρονος έπειτα από το θάνατο της γιαγιάς του και το διαζύγιο των γονιών του, άρχισε να παρουσιάζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Πήγαινε αδιάβαστος στο σχολείο, και παρουσίαζε εχθρική
συμπεριφορά απέναντι στους συμμαθητές του.

Την πρώτη φορά οι καθηγητές τον απέβαλαν για μία ημέρα. Τη δεύτερη για πέντε μέρες και την τρίτη φορά ο μικρός Jordan απεβλήθη από το σχολείο για πάντα.

Στη συνέχεια, ο Jordan τηλεφώνησε στη μητέρα του λέγοντάς της: «Να περνάς καλά μαμά. Νιώθω πως θέλω να πεθάνω». Λίγο μετά, ο Jordan πήγε στο δωμάτιό του και… κρεμάστηκε! Το πτώμα του βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα από τη μητέρα του, η οποία μάταια προσπαθούσε να τον βρει στο τηλέφωνο.

«Του τηλεφωνούσα αλλά δεν τον έβρισκα. Νόμιζα πως δεν είναι σπίτι και πως παίζει με τους φίλους του», είπε η Heidi Green στην αστυνομία, που επτά μήνες μετά την αυτοκτονία του μικρού αγοριού διερευνά την υπόθεση.
ημερησια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου